Skocz do zawartości

Historia edycji

norbi2222

norbi2222

Godzinę temu, katani napisał:

Bardzo ładnie wszystko wygląda.

Miałem pytać, co się stało z gonioporami, ale widzę, że są, i rosną.

40 minut temu, JerzyB napisał:

Za.....te.

Dzięki. Jednak to nie jeszcze to co oczekuję po kolorach. Liczę, że jeszcze kilka tygodni i dotrę do celu...

5 minut temu, chris_ek napisał:

Mimo wszystko wolę bez filtra bo się człowiek nie natnie - przy filtrze caulastrea miętowa wygląda zieloną fluo.:)

Pośrodku na szybie to Blastomussa?

A tam w tle to odbicie w telewizorze czy następne akwarium napakowane po brzegi którym się nie chwaliłeś? ;)

Tak, to blastomusa, którą dostałem o @katani. Były ze dwie umęczone mordki. To najlepiej rosnący LPS w moim zbiorniku.

Nie, to odbicie w lustrze drugiej strony zbiornika...koleżanka małżonka by mnie wyprowadziła jak bym wymyślił kolejne akwarium:D.

norbi2222

norbi2222

54 minuty temu, katani napisał:

Bardzo ładnie wszystko wygląda.

Miałem pytać, co się stało z gonioporami, ale widzę, że są, i rosną.

34 minuty temu, JerzyB napisał:

Za.....te.

Dzięki. Jednak to nie jeszcze to co oczekuję po kolorach. Liczę, że jeszcze kilka tygodni i dotrę do celu...

1 minutę temu, chris_ek napisał:

Mimo wszystko wolę bez filtra bo się człowiek nie natnie - przy filtrze caulastrea miętowa wygląda zieloną fluo.:)

Pośrodku na szybie to Blastomussa?

A tam w tle to odbicie w telewizorze czy następne akwarium napakowane po brzegi którym się nie chwaliłeś? ;)

Tak, to blastomusa, którą dostałem o @katani. Były ze dwie umęczone mordki. To najlepiej rosnący LPS w moim zbiorniku.

Nie, to odbicie w lustrze...koleżanka małżonka by mnie wyprowadziła jak bym wymyślił kolejne akwarium:D.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.