budinese Zgłoś Napisano 1 Lipca 2019 Witam, Mam pytanie czy błazenki mogą "wykończyć" euphylie w której mieszkają? Pytam bo w mojej mieszkają błazenki od 2 lat i nic się nie działo złego, ale od 2 miesięcy wycierają się i przez co dużo agresywniej się zachowują, a euphylia słabiej się pompuje i straciła już 3 główki. Reszta korali wydaje się ok. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jointela Zgłoś Napisano 1 Lipca 2019 Mogą ją wykończyć najlepszy dla nich będzie ukwiał jemu nie ma co odpaść Cytuj Obecny zbiornik 142,5 + PANEL http://nano-reef.pl/forums/topic/107060-142-5-panel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiktorkokoszka Zgłoś Napisano 2 Lipca 2019 moje błazenki mieszkają euphyli aktualnie ,jednak polecam kupić ukwiał entacmaea quadricolor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moirane Zgłoś Napisano 4 Lipca 2019 Moje błazenki mieszkały w euphyli kilka miesięcy i żadnych skutków ubocznych nie było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
9866666 Zgłoś Napisano 4 Lipca 2019 Widocznie szykują się lub już złożyły ikrę. Problem może się pogłębiać i atakować będą nawet i rękę co je karmi Cytuj Było 30l >> 112l + 45l >> 375l >> 490l >> Jest 637l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moljzesz Zgłoś Napisano 9 Lipca 2019 EEE stawiał bym na coś innego. Moje mieszkają w euphyilli, składają na niej ikrę i bez problemów rośnie i dzieli się. Cytuj PS Pandora 4x54W T5 i 3x145W LED, DCP6500, AWN40 na DCP3000,RW-15, RW-8,CP-55, Biopellests AIO XL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach