Kaol Zgłoś Napisano 1 Lipca 2019 Czołem! szukam propozycji na obsadę ryb jak i krewetek do 150l akwarium. Z mniejszej kostki idą do niego 2 błazny, krewetka czyszcząca oraz pterapogon. Trochę tematów już przekopałam ale może trafie na jakieś świeże pomysły pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jointela Zgłoś Napisano 1 Lipca 2019 Babka sexguttata do kopania. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Obecny zbiornik 142,5 + PANEL http://nano-reef.pl/forums/topic/107060-142-5-panel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaol Zgłoś Napisano 1 Lipca 2019 Bardzo mi się marzy Salarius faciatus, czy to nie będzie dla niego za mały litraż? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad_Wwa Zgłoś Napisano 1 Lipca 2019 Jakie wymiary zbiornika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaol Zgłoś Napisano 1 Lipca 2019 70x55x45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robteos Zgłoś Napisano 1 Lipca 2019 34 minuty temu, Kaol napisał: Bardzo mi się marzy Salarius faciatus, czy to nie będzie dla niego za mały litraż? Rybka więcej czasu siedzi w swoich ulubionych miejscach (spotach) w których widać z zbiornika domowników niż pływa przy takim litrażu myślę ,że bez problemu się sprawdzi.Tylko niestety lubi być agresywny co do ryb w podobnych gustach smakowych lub podgatunku** Cytuj Krauza [118x35x40H] + sump 45x45x38H Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad_Wwa Zgłoś Napisano 1 Lipca 2019 Może jakiś mały gatunek wargaczy, ciekawe i aktywne ryby, babka również fajny zwierzak tylko potrafi modelować podłoże po swojemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaol Zgłoś Napisano 2 Lipca 2019 Niech modeluje do woli to jest właśnie piękno tego sportu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek881 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2019 u mnie każdy zachwycał sie blazenkami, polecam błazenki black da vinci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaol Zgłoś Napisano 2 Lipca 2019 34 minuty temu, Tomek881 napisał: u mnie każdy zachwycał sie blazenkami, polecam błazenki black da vinci Już są, idą z mniejszego akwarium. Pisałem w 1 poście ☝️ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jointela Zgłoś Napisano 2 Lipca 2019 Daj sobie 3 ukwiały będziesz miał codziennie inny wystrój akwarium :D:D Cytuj Obecny zbiornik 142,5 + PANEL http://nano-reef.pl/forums/topic/107060-142-5-panel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiktorkokoszka Zgłoś Napisano 2 Lipca 2019 22 godziny temu, Kaol napisał: Bardzo mi się marzy Salarius faciatus, czy to nie będzie dla niego za mały litraż? spokojnie wystarczy w mojej kostce 70 litrów sobie żyję od 6 miesięcy i ma się dobrze 4 godziny temu, Jointela napisał: Daj sobie 3 ukwiały będziesz miał codziennie inny wystrój akwarium :D:D ,albo schowają mu się pod skałę i będzie miał pustkę obstawiam ,że to nowe akwarium ,więc parametry mogą być nie stabilne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ejdzej88 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2019 Wiesz, psa też można trzymać całe życie w kojcu 2mx2m nawet Bernardyna i jak właściciel podejdzie to będzie merdał ogonem ze szczęścia. Pytanie czy taka osoba powinna opiekować się zwierzętami, czy raczej powinna sobie kupić tamagotchi. 150l dla rybki, gdzie zalecany litraż to 400 to trochę mało. Chyba, że kupisz naprawdę młodego osobnika i za 2 lata wrzucisz go do czegoś znacznie większego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach