mib86 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2019 Czesc wszystkim, Mam takie pytanie, otoz samica blazeka goni po calym akwarium samca i nie chce go wypuscic z kata akwarium. Wiecie o co moze chodzic ? Pierwszy raz dzieje sie cos takiego. Dodatkowo samiec ma troszke podgryziona pletwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LordMatthew Zgłoś Napisano 15 Lipca 2019 Ten jej nie pasuje i chce innego. U mnie tak niestety zamęczyła samca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mib86 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2019 Przez 2 lata jej pasowal a teraz jej sie odwidzialo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LordMatthew Zgłoś Napisano 15 Lipca 2019 U mnie po pół zaczęła się wojna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 15 Lipca 2019 Moje po 3 latach zaczęły się tłuc. Musiałem mniejszego oddać bo inaczej by został zatłuczony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mib86 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2019 No coz jak tak dalej pojdzie to oddam je w ogole i bedzie spokoj, albo wymienie na nowe, mniejsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 15 Lipca 2019 Normalna sprawa. Wystarczy trochę poczytać o zwyczajach głazów. Cytuj I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mib86 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2019 Normalna sprawa. Wystarczy trochę poczytać o zwyczajach głazów. A możesz rozwinąć temat a nie tylko kwitowac to zdaniem to normalne? Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sting Zgłoś Napisano 15 Lipca 2019 miałem kiedyś tak podobnie. Żyły razem rok i nic się nie działo po czym nagle z dnia na dzień zaczęła ganiać po baniaku. Odgryzła jegomościowi kawałek płetwy. Na szczęście miałem mniejszy baniaczek gdzie go przełożyłem na kilka dni. Po tygodniu włożyłem samca z powrotem do baniaka i na szczęście wojna ustała. Od tamtego momentu minęło już 1,5 roku i żyją w zgodzie. Może daj komuś samca na przetrzymanie i po paru dniach się uspokoi, powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 15 Lipca 2019 2 godziny temu, mib86 napisał: A możesz rozwinąć temat a nie tylko kwitowac to zdaniem to normalne? A możesz poszukać w tej skarbnicy wiedzy jaką jest forum, zamiast zadawać to samo pytanie, które już tutaj padało kilkanaście razy, jak nie więcej? Ostatnio jakieś 3 miesiące temu. Cytuj I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Słony leszcz Zgłoś Napisano 15 Lipca 2019 1 godzinę temu, Ironista napisał: A możesz poszukać w tej skarbnicy wiedzy jaką jest forum, zamiast zadawać to samo pytanie, które już tutaj padało kilkanaście razy, jak nie więcej? Ostatnio jakieś 3 miesiące temu. Ale przecież nikt nie każe się wypowiadać w takich nudnych, wałkowanych po kilkanaście razy tematach... Cytuj http://nano-reef.pl/forums/topic/102607-to-jeszcze-będzie-ładna-kosteczka/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach