Ejdzej88 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2019 Cześć, wracam do domu i pompa coś głośno chodzi. Przyczyna fajny quadri w wirniku pompy CP40.... Z ukwiału już nic nie będzie, ale trochę go rozrzuciło po zbiorniku. Czy coś mogę zrobić by szczątki ukwiału nie zaszkodziły reszcie, czy teraz tylko czekać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dadario Zgłoś Napisano 29 Lipca 2019 A co z niego zostało?? Bo czasami naprawdę potrafią zaskoczyć pod względem regeneracji. Duża podmiana, węgiel, bakterie... Raczej norma przy różnych wpadkach. No i czekać i obserwować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ejdzej88 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2019 Roztarty kawałek stopy pomiędzy klatką obudowy, a wirnikiem. Musiałem resztki wydłubać śrubokrętem by rozebrać obudowę pompy, więc definitywnie nic nie zostało :/ Dzisiaj już nie mam sił zbierać rodzianki. W czwartek odebrałem wyniki ICP i dziś wrzuciłem CurbiSorb i SiliOut, może też pomoże. Ustawię odpieniacz na mokro i poczekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach