Mezo Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2019 Macie jakieś najbardziej przydatne i najładniejsze gatunki ryb radowych ? Mam zbiornik 600l : w akwarium mam 3 zebrasomy , pokolca królewskiego , babki , mandaryny, błazenki. Zaznaczam od niedawna zacząłem z akwarystyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katani Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2019 najlepiej by było, gdybyś jeszcze coś napisał o akwarium. Bo do takiego zestawu będą inne ryby jeśli nie ma korali, inne jeśli są korale miękkie, inne jeśli LPS albo SPS. Cytuj Brutto: akwarium 550 + sump 260l, start 20.12.2017. Filtracja: rollermat + skała + refugium, bez odpieniacza. Sprzęt: Akwarium 120x70x65h OW, sump 119x50x45h. Pompa Jebao DCP 10000, Cyrkulacja 2x maxspect XF-350, Jebao MW-22, Oświetlenie: philips Coral Care gen 1 v2 x 3szt.. Oświetlenie refugium Chinka LED. Sól Fauna Marin Professional, dodatki AF, balling AF/CZDA. 50kg suchej skały Marco Rock's, nieco pukani. Ryby i inne biegająco-pełzające: Ctenochaetus binotatus, 6x Pseudanthias squamipinnis, Zebrasoma flavescens, Lysmata amboinensis x 3, L. debelius, 4x Lysmata Seticaudata, 1x Neopetrolisthes oshimai, 2 kraby pustelniki Clibanarius africanus, jeżowiec Mespilla globulus, setki slimaków turbo i columbelli, 1x tectus, 1x strombus luhanus... Oraz kilka kg kiełży, równonogów, wężowideł i innego drobnego życia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hellu Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2019 https://reefhub.pl/jakie-ryby-do-akwarium-te-najbardziej-przydatne/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2019 I oczywiscie Foto akwa mile widziane Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mezo Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2019 https://share.icloud.com/photos/0hhms_YQmwFMf1zvRs4yX7WQg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach