meyger Zgłoś Napisano 1 Września 2019 Witajcie koledzy. Mam takie nurtujące pytanie. Posiadam zbiornik 40x40x40 ale przechodzę na większy zbiornik 60x60x50 i szukam taniej a w miare dobrej lampy, ponieważ moja obecna siriun nano slim 40 będzie zamarła. Więc co sądzicie o takiej? Może ktoś używa? https://m.aliexpress.com/item/32362993614.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&spider=y Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 1 Września 2019 Jest mase info o tej lampie na forum. Poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meyger Zgłoś Napisano 2 Września 2019 Jest mase info o tej lampie na forum. Poszukaj. Masz jakiś namiar? Bo nie mogę znaleźć. Z góry dziękuję. Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto125 Zgłoś Napisano 2 Września 2019 W jaki sposób szukałeś? Bo idzie to znaleźć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meyger Zgłoś Napisano 2 Września 2019 W jaki sposób szukałeś? Bo idzie to znaleźć... Wpisywałem oznaczenia lampy. Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto125 Zgłoś Napisano 2 Września 2019 Lampa aliexpres i lecisz po tematach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach