boo12 Zgłoś Napisano 28 Października 2019 Witam poszukuję gumek, tych które łączą wirniki z silnikiem, ktoś się gdzieś spotkał ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dadario Zgłoś Napisano 28 Października 2019 Leżą u mnie w "graciarni akwarystycznej"... Fakt, że z cp25 ale pewnie to te same... Podaj adres na priv... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boo12 Zgłoś Napisano 28 Października 2019 Super Dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dadario Zgłoś Napisano 29 Października 2019 @Gr4b3Q podciągnę to tutaj. Mam cp25 na części, spalił się w niej stojan (a w zasadzie jedno uzwojenie, bo kręci ale sam z siebie przestaje, nie zmienia obrotów itp) Jak wyżej, gumki obiecałem @boo12, ale cała reszta jest (wirniki może nie idealne ale nie hałasowały). Jeśli chcesz odezwij się na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach