boo12 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 Trafi mnie chyba, testowałem już chemiclean na cyjano i dino x na dino a to badziewie dalej jest w która stronę waszym zdaniem pójść? Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 Według mnie to okrzemki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boo12 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 0.0046 mg/l to jest wynik krzemu z ostatniego icp z Ro teoretycznie w normie czy to możliwe żeby pojawiły się okrzemki od tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tedeus63 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2019 też myślę że to okrzemki , może być również za bogata woda w mikroelementy ,lejesz coś do akwa? u mnie jak leję za duzo kropelek AF to też szyby szybko zarastaja brazowym nalotem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 6 Listopada 2019 Czy to ten zbiornik powstał w poniedziałek ? Jeśli tak to zwyczajne dojrzewanie. Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boo12 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2019 Czy to ten zbiornik powstał w poniedziałek ? Jeśli tak to zwyczajne dojrzewanie. Może i w poniedziałek ale w styczniu 2018 roku[emoji3]Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boo12 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2019 9 godzin temu, tedeus63 napisał: może być również za bogata woda w mikroelementy ,lejesz coś do akwa? Leje tylko jod 1 krople dziennie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tedeus63 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2019 zmniejsz dawke do 3 razy lub w 2 razy w tygodniu. ta kropelka jodu jest poparta jakimis testami ? czy lejesz tak na oko? ja leje 2 razy w tygodniu po 1 kropli do akwa 400l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boo12 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2019 4 minuty temu, tedeus63 napisał: ta kropelka jodu jest poparta jakimis testami ? nie robiłem icp po rozpoczęciu dozowania przed miałem praktycznie zero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tedeus63 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2019 nie trzeba zaraz robić icp zmniejsz na razie dozowanie zobaczysz co się będzie działo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach