Blowy Zgłoś Napisano 18 Listopada 2019 Witam, jak w tytule, czy ktoś używał paletek Tropic Marin NP Bacto Pellets i może napisać swoją opinie na ich temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jukos Zgłoś Napisano 21 Listopada 2019 Używam od dwóch lat. Bardzo dobre peletki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maximus44 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2019 4 godziny temu, Jukos napisał: Używam od dwóch lat. Bardzo dobre peletki. Witam. Sory za off ale co tzn. bardzo dobre? dobre z mleczkiem czy....... Koledze Blowy na pewno nie pomogłeś. Czy skutecznie redukują nutrieny, czy np. nazbyt nie pylą itp. Rozwiń proszę temat. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jukos Zgłoś Napisano 21 Listopada 2019 17 minut temu, maximus44 napisał: Witam. Sory za off ale co tzn. bardzo dobre? dobre z mleczkiem czy....... Koledze Blowy na pewno nie pomogłeś. Czy skutecznie redukują nutrieny, czy np. nazbyt nie pylą itp. Rozwiń proszę temat. Pozdrawiam Wydawało mi się, że stwierdzenie "bardzo dobre" w tym kontekście odnosi się do pelletek i ich sprawowania w baniaku a nie jak smakują nowe płatki czekoladowe...ale ok niech Ci będzie rozwinę temat: Pelletki nie pylą, szybko (przynajmniej w moim przypadku) zaskoczyły i ładnie redukują neutriny. Mam nadzieję że jesteś usatysfakcjonowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fidelart Zgłoś Napisano 21 Listopada 2019 @Jukos kurczę jak byłem u Ciebie mogłem zajrzeć do sumpa w czym masz te palety jaki filtr ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jukos Zgłoś Napisano 21 Listopada 2019 w torq'u.super filtr - polecamWysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fidelart Zgłoś Napisano 21 Listopada 2019 z czym pomieszane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jukos Zgłoś Napisano 21 Listopada 2019 nie są pomieszane. filtr podzielony na dwie części. na dole jest sera silicate na górze pelletkiWysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maximus44 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2019 3 godziny temu, Jukos napisał: Wydawało mi się, że stwierdzenie "bardzo dobre" w tym kontekście odnosi się do pelletek i ich sprawowania w baniaku a nie jak smakują nowe płatki czekoladowe...ale ok niech Ci będzie rozwinę temat: Pelletki nie pylą, szybko (przynajmniej w moim przypadku) zaskoczyły i ładnie redukują neutriny. Mam nadzieję że jesteś usatysfakcjonowany Super. To jest odpowiedź. Jeszcze raz sory. Nie było moją intencją Tobie w jakikolwiek sposób dotkliwie uwagi zwracać. Pozdrawiam Marek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blowy Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2019 To fakt, nic nie pylą. Od dwóch tygodni zasypane 250ml na 450 litrów w obiegu, na razie brak efektów ale czekam cierpliwe dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr1 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2019 Ja dałem dwa litry TM Bacto Tricks na 400 litrów solanki i po 2 miesiącach wyzerowalo mi no3. Cytuj 200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła. [KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra] Balling Fauna Marin z mikroelementami FM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach