jar2789 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2019 Jak to dozujecie? Nie mogę znalezc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
montymick Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2019 na stronie producenta na przykład: http://red-sea.pl/no3-po4-x/ Cytuj Solarium V3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jar2789 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2019 Dzięki. Faktycznie jest. Tylko nie jest napisane co ile te 2ml na 100litrów...Na dzień? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
demontri Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2019 (edytowane) Tak. Na dzień. Edytowane 15 Grudnia 2019 przez demontri (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jar2789 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2019 Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2019 (edytowane) jeśli dozujemy pompą do dawka jednorazowa czy rozbita na 4x na dobę? Edytowane 20 Grudnia 2019 przez fifek33 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzechotnic Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2019 Ja rozbijam na dobęUszanowanie. Pzdr - GrzechotniC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2019 Jak pojawia się gluty zmniejszyć dawkę ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
demontri Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2019 Tak. Musiałeś niezłą dawkę zapodać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2019 3ml/100L zmniejszyłem na 2Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach