Bartolomeo84 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2019 Część wszystkim. Uszkodziłem tkankę Acany. Widać szkielet. Koral się pompuje, otwiera, je. Czy się wyleczy czy padnie? Na pewno mieliście podobne przypadki. Dziękuję Cytuj BEZ ODPIENIACZA LOW TECH/HIGH NATURE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarek35 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2019 Nic mu nie powinno być. Zostawić nie ruszać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartolomeo84 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2019 2 godziny temu, jarek35 napisał: Nic mu nie powinno być. Zostawić nie ruszać . Ok dzięki Tyle tylko, że dokarmiam bezpośrednio. Uśmiechnęłem się czytając "zostawić nie ruszać" od razu mi się przypomniało jak mechanicy czasami mówią" nic nie robić, obserwować" a potem kapitalny remont:-D Cytuj BEZ ODPIENIACZA LOW TECH/HIGH NATURE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2019 27 minut temu, Bartolomeo84 napisał: Ok dzięki Tyle tylko, że dokarmiam bezpośrednio. Uśmiechnęłem się czytając "zostawić nie ruszać" od razu mi się przypomniało jak mechanicy czasami mówią" nic nie robić, obserwować" a potem kapitalny remont:-D Tak, ale żadna część samochodu nie potrafi się regenerować sama Uszkodzony ząbek w trybiku nigdy nie odrośnie, ani nie zrosnie sie dziurka w przewodzie. Co do acany, to nie ma powodów jeszcze dawać jej na stół operacyjny. Koralowce w naturze tez są uszkadzane, czy to przez ryby, czy przez rybakow. Gdyby nie miały zdolności do regeneracji pewnie dawno przestałyby istnieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gr4b3Q Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2019 Dokładnie, nie ruszać i w żadnym razie nie przekarmiać bo się może skończyć zgonem. Raz na tydzień możesz jej coś do mordki dać żeby jej zbytnio "trawieniem" nie obciążać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartolomeo84 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2019 Kurczaki, no ok bo karmiłem co 2 dni. Myślałem że będzie mieć więcej sił do regeneracji. Dziękuję Cytuj BEZ ODPIENIACZA LOW TECH/HIGH NATURE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach