Bartolomeo84 Report post Posted December 26, 2019 Część wszystkim. Uszkodziłem tkankę Acany. Widać szkielet. Koral się pompuje, otwiera, je. Czy się wyleczy czy padnie? Na pewno mieliście podobne przypadki. Dziękuję Quote BEZ ODPIENIACZA LOW TECH/HIGH NATURE Share this post Link to post Share on other sites
jarek35 Report post Posted December 26, 2019 Nic mu nie powinno być. Zostawić nie ruszać . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bartolomeo84 Report post Posted December 26, 2019 2 godziny temu, jarek35 napisał: Nic mu nie powinno być. Zostawić nie ruszać . Ok dzięki Tyle tylko, że dokarmiam bezpośrednio. Uśmiechnęłem się czytając "zostawić nie ruszać" od razu mi się przypomniało jak mechanicy czasami mówią" nic nie robić, obserwować" a potem kapitalny remont:-D Quote BEZ ODPIENIACZA LOW TECH/HIGH NATURE Share this post Link to post Share on other sites
Nik@ Report post Posted December 26, 2019 27 minut temu, Bartolomeo84 napisał: Ok dzięki Tyle tylko, że dokarmiam bezpośrednio. Uśmiechnęłem się czytając "zostawić nie ruszać" od razu mi się przypomniało jak mechanicy czasami mówią" nic nie robić, obserwować" a potem kapitalny remont:-D Tak, ale żadna część samochodu nie potrafi się regenerować sama Uszkodzony ząbek w trybiku nigdy nie odrośnie, ani nie zrosnie sie dziurka w przewodzie. Co do acany, to nie ma powodów jeszcze dawać jej na stół operacyjny. Koralowce w naturze tez są uszkadzane, czy to przez ryby, czy przez rybakow. Gdyby nie miały zdolności do regeneracji pewnie dawno przestałyby istnieć. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gr4b3Q Report post Posted December 27, 2019 Dokładnie, nie ruszać i w żadnym razie nie przekarmiać bo się może skończyć zgonem. Raz na tydzień możesz jej coś do mordki dać żeby jej zbytnio "trawieniem" nie obciążać. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bartolomeo84 Report post Posted December 27, 2019 Kurczaki, no ok bo karmiłem co 2 dni. Myślałem że będzie mieć więcej sił do regeneracji. Dziękuję Quote BEZ ODPIENIACZA LOW TECH/HIGH NATURE Share this post Link to post Share on other sites