Mario82 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2020 Witam. W moim Sarco zauważyłem dziurę na główce. Koral pompuje sie i polipuje w dzień bardzo ładnie. Ktoś ma pomysł co to może być?Dodatkowo siedzi pod nim ślimak osiadly (na razie jeden) którego zaraz będę unicestwiał.Wcześniej doradzono mi, że to podział, ale nie jestem przekonany.Akwarium ma 3 miesiące. Parametry: NO3 - 5, PO4 - 0 (próbuje podnieść), Mg 1290, Ca 380, Kh 8,6, zasolenie 1,025 Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalCz Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2020 Miałem taki przypadek tylko z rhodactis'em i za 3 dni były już 2 sztuki. Może Twój sarco też sie dzieli. Zostaw i obserwuj. Ale na wszelki wypadek niech sie ktoś doświadczony wypowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek123blau Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2020 W dniu 6.01.2020 o 14:01, Mario82 napisał: Witam. W moim Sarco zauważyłem dziurę na główce. Koral pompuje sie i polipuje w dzień bardzo ładnie. Ktoś ma pomysł co to może być? Dodatkowo siedzi pod nim ślimak osiadly (na razie jeden) którego zaraz będę unicestwiał. Wcześniej doradzono mi, że to podział, ale nie jestem przekonany. Akwarium ma 3 miesiące. Parametry: NO3 - 5, PO4 - 0 (próbuje podnieść), Mg 1290, Ca 380, Kh 8,6, zasolenie 1,025 Normalnie bez obaw - dzieli się. Za kilka dni będziesz miał szczepkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario82 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2020 Normalnie bez obaw - dzieli się. Za kilka dni będziesz miał szczepkę Dzięki. To będziemy szczepkować [emoji16]Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach