qwas138 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2020 (edytowane) Witam posiadaczy tych lamp jakie macie ustawienia kolorów bo ciężko dojść do zadowalających efektów Edytowane 7 Stycznia 2020 przez qwas138 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pj007 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2020 Przyłączam się do pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek86 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2020 Ja mam pierwsze dwa kanały po 22% i trzy następne po 65% ale chyba kwestia co komu się podobaWysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mladaboleslaw Zgłoś Napisano 12 Lipca 2020 Witam. Jest ciekawe ustawienie tych lamp pod spektrum AB+ pod SPS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romi Zgłoś Napisano 14 Lipca 2020 WitamTo zależy jakie koralowce masz w swoim akwarium.Ja mam takie ustawieniaWysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach