P@vlik Zgłoś Napisano 14 Lutego 2020 (edytowane) Czy ktoś miał styczność z tym produktem? Interesuje mnie jakoś oświetlenie T5. Jak wygląda sprawa z trwałością całego uchwytu/lampy? Link do produktu https://www.coralhouse.pl/aquatic-life-t5-ho-led-hybrid-4-lampy-160-cm-~p140334 Edytowane 14 Lutego 2020 przez P@vlik (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maximus44 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2020 Witam Ten stelaż Hybrid będę w marcu zamawiał. Zdecydowałem się na niego ponieważ mam lampę kessil a360we i będzie kontabilna ze świetlówkami t5 4x24. Do kostki 65x65 idealnie nadaje się. Tym bardziej że chciałem wrzucić trochę sps ów. Jedyny dylemat to jak pisałem wcześniej w innym wątku to dobrać odpowiednią barwę. Z tego co się dowiedziałem to pare osób ma właśnie kessila ustawionego bardziej na 10 000 K - 15000K ze świetlówkami giesemann np. 4x pure actynic. Podobno ładna barwa ale czy do wzrpstu korali? Może ktoś kto ma taki zestaw się wypowie. Pozdrawiam Marek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P@vlik Zgłoś Napisano 14 Lutego 2020 Godzinę temu, maximus44 napisał: Witam Ten stelaż Hybrid będę w marcu zamawiał. Zdecydowałem się na niego ponieważ mam lampę kessil a360we i będzie kontabilna ze świetlówkami t5 4x24. Do kostki 65x65 idealnie nadaje się. Tym bardziej że chciałem wrzucić trochę sps ów. Jedyny dylemat to jak pisałem wcześniej w innym wątku to dobrać odpowiednią barwę. Z tego co się dowiedziałem to pare osób ma właśnie kessila ustawionego bardziej na 10 000 K - 15000K ze świetlówkami giesemann np. 4x pure actynic. Podobno ładna barwa ale czy do wzrpstu korali? Może ktoś kto ma taki zestaw się wypowie. Pozdrawiam Marek Zamawiasz w PL czy zagranica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maximus44 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2020 PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P@vlik Zgłoś Napisano 14 Lutego 2020 Może ktoś się wypowie kto używa lub chociaż widział jak to wygląda i sprawuje się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K Zgłoś Napisano 14 Lutego 2020 Jak na cenę wykonanie kiepskie, t5 bez osłon i chyba też dla tego bez wentylacji mechanicznej . Nie wiem jak dziś ale kiedy ja to zamawiałem nie było uchwytów do A360X za to były do tych starszych modeli . Cytuj 155x80xh60 , 3 x kessil a360x i 10 x 80w t5 i cała reszta sprzętu aby zwierzaka było jak w domu 1 litr NP reducing biopellets BK 250 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P@vlik Zgłoś Napisano 14 Lutego 2020 27 minut temu, Robert K napisał: Jak na cenę wykonanie kiepskie, t5 bez osłon i chyba też dla tego bez wentylacji mechanicznej . Nie wiem jak dziś ale kiedy ja to zamawiałem nie było uchwytów do A360X za to były do tych starszych modeli . A jak po czasie? Rdza nie wychadzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach