cichy.waw Zgłoś Napisano 4 Marca 2020 Witam, może jest ktos na forum kto ma więcej praktyki z rekinami. Z jajka wyszedł w sobotę (z moja pomocą , myślałem że zdechł ) ale ma jeszcze woreczek żółciowy średnicy 2mm. Przebywa praktycznie w jednym miejscu,rusza się po 20 cm (pełza po dnie) i ma osobne akwarium tylko dla niego. Strasznie szybko oddycha (czy to normalne?) i kiedy go zacząć próbować karmić? jak już woreczka nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alwaro Zgłoś Napisano 5 Marca 2020 Możesz zwiększyć napowietrzanie w tym zbiorniku. Powiedz gdzie znalazłeś jajko rekina? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 6 Marca 2020 W dniu 4.03.2020 o 22:50, cichy.waw napisał: Strasznie szybko oddycha (czy to normalne?) i kiedy go zacząć próbować karmić? jak już woreczka nie będzie. Jak się miewa rekin? Żyje? Jakiej jest wielkości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichy.waw Zgłoś Napisano 8 Marca 2020 Rekin żyje, wpuściłem mu żywe kiełże. Kupiłem jajo na łódzkiej giełdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wally Zgłoś Napisano 10 Marca 2020 Jest szansa na zdjęcie Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 20 Marca 2020 Jak rekinek się miewa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach