Skocz do zawartości

Historia edycji

sith114

sith114

@Beti jak i wy macie trochę racji bo z jednej strony pieniądze powinny isc za pacjentem. A z drugiej ktoś kto potrzebuje powinien mieć udzieloną pomoc w należytym stopniu. Zdaje sobie sprawę, ze koszty leczenia leków itp są ogromne. Ale jeśli raz w roku dostanie się do lekarza rodzinnego jest u mnie w ośrodku problemem niezależnie czy covid był czy nie było go to patologia. W ostatnich 3 latach byłem po raz u rodzinnnego w 2018 i 2019 w 2020 nie miałem okazji. To wolałbym nie płacić! W Polska służbę zdrowia wierze jak w płaska ziemie ;) wolałbym nie płacić i umrzeć na ulicy. 

sith114

sith114

@Beti jak i wy macie trochę racji bo z jednej strony pieniądze powinny isc za pacjentem. A z drugiej ktoś kto potrzebuje powinien mieć udzieloną pomoc w należytym stopniu. Zdaje sobie sprawę, ze koszty leczenia leków itp są ogromne. Ale jeśli raz w roku dostanie się do lekarza rodzinnego jest u mnie w ośrodku problemem niezależnie czy covid był czy nie było go to patologia. W ostatnich 3 latach byłem po raz u rodzinnnego w 2018 i 2019 w 2020 nie miałem okazji. To wolałbym nie płacić! W Polska służbę zdrowia wierze jak w płaska ziemie ;) wolałbym nie płacić i umrzeć na ulicy. 

sith114

sith114

@Beti jak i wy macie trochę racji bo z jednej strony pieniądze powinny isc za pacjentem. A z drugiej ktoś kto potrzebuje powinien mieć udzieloną pomoc w należytym stopniu. Zdaje sobie sprawę, ze koszty leczenia leków itp są ogromne. Ale jeśli raz w roku dostanie się do lekarza rodzinnego jest u mnie w ośrodku problemem niezależnie czy covid był czy nie było go to patologia. W ostatnich 3 latach byłem po raz u rodzinnnego w 2018 i 2019 w 2020 nie miałem okazji. To wolałbym nie płacić! W Polska służbę zdrowia wieże jak w płaska ziemie ;) wolałbym nie płacić i umrzeć na ulicy. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.