Skocz do zawartości

Historia edycji

dadario

dadario

@Ben_sage pytanie, tym razem mam nadzieję, że odpowiesz. Dział  medycyny paliatywnej czy farmakologii, chociaż nie będę ukrywał że nachodzi również na to prawo karne i etyka lekarska. Jak wg ciebie mam odbierać stwierdzenie 

2 godziny temu, Ben_sage napisał:

ostatnia dawka morfiny lub fentanylu na oddziale paliatywnym :clowning

Z tonu Twojej wypowiedzi wnioskuję celowe działanie mające spowodować śmierć pacjenta, co w większości krajów europejskich jest czynem nielegalnym. 

Czy brak szczepień wśród przytaczanej przez Ciebie ludności Niemiec ma jakąkolwiek korelację z ilością dostarczonych szczepionek? Bo słyszałem, że jak do tej pory odebrali niecałe 2mln szczepionek od pfizera. Więc wraz z zabezpieczeniem na kolejną dawkę wśród osób już zaszczepionych by mniej więcej się zgadzało. 

Teraz pytanie kolejne. Co znaczy "osób ciężko chorych" u których szczepionka spowodowała zgon. Jeśli możesz, zacytuj dokładne dane z tego raportu. Podpowiem, jest to raport publicznie dostępny. 

dadario

dadario

@Ben_sage kolejne pytanie, tym razem mam nadzieję, że odpowiedź. Dział  medycyny paliatywnej czy farmakologii, chociaż nie będę ukrywał że nachodzi również na to prawo karne i etyka lekarska. Jak wg ciebie mam odbierać stwierdzenie 

2 godziny temu, Ben_sage napisał:

ostatnia dawka morfiny lub fentanylu na oddziale paliatywnym :clowning

Z tonu Twojej wypowiedzi wnioskuję celowe działanie mające spowodować śmierć pacjenta, co w większości krajów europejskich jest czynem nielegalnym. 

Czy brak szczepień wśród przytaczanej przez Ciebie ludności Niemiec ma jakąkolwiek korelację z ilością dostarczonych szczepionek? Bo słyszałem, że jak do tej pory odebrali niecałe 2mln szczepionek od pfizera. Więc wraz z zabezpieczeniem na kolejną dawkę wśród osób już zaszczepionych by mniej więcej się zgadzało. 

Teraz pytanie kolejne. Co znaczy "osób ciężko chorych" u których szczepionka spowodowała zgon. Jeśli możesz, zacytuj dokładne dane z tego raportu. Podpowiem, jest to raport publicznie dostępny. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.