Skocz do zawartości

Historia edycji

dale

dale

1 godzinę temu, Słony leszcz napisał:

To musi być Ci ciężko, tak sam siebie ciągle drażnić.

Ależ uwierz mi, akceptacja własnej osobowości może być początkiem udanego romansu, czasem na całe życie.

teraz masz dwa wyjścia - rzucić jakiś suchar o moich skłonnościach narcystycznych, ale skoro wspominałeś o lewactwie, to ta riposta była by zbyt mało pogardliwa, więc pewnie napiszesz coś o uwielbieniu samogwałtu... na co przyjdzie mi zripostować, że w moim wieku to już tylko znaczki...

I tak kolejne kilka stron zapewni rozrywkę forumowym bywalcom....

@FajnyRadziu - robisz błąd w założeniach :) - pewnych osób nie należy brać zbyt poważnie - żyją we własnym świecie, przekonani o własnej nieomylności, zaś wszelkie potknięcia zrzucają na karb złośliwości miernot je otaczających. I oczywiście wszechobecnego spisku urzędniczego. Tak ! Zawsze musi być spisek... :)

dale

dale

1 godzinę temu, Słony leszcz napisał:

To musi być Ci ciężko, tak sam siebie ciągle drażnić.

Ależ uwierz mi, akceptacja własnej osobowości może być początkiem gorącego romansu, czasem na całe życie.

teraz masz dwa wyjścia - rzucić jakiś suchar o moich skłonnościach narcystycznych, ale skoro wspominałeś o lewactwie, to ta riposta była by zbyt mało pogardliwa, więc pewnie napiszesz coś o uwielbieniu samogwałtu... na co przyjdzie mi zripostować, że w moim wieku to już tylko znaczki...

I tak kolejne kilka stron zapewni rozrywkę forumowym bywalcom....

@FajnyRadziu - robisz błąd w założeniach :) - pewnych osób nie należy brać zbyt poważnie - żyją we własnym świecie, przekonani o własnej nieomylności, zaś wszelkie potknięcia zrzucają na karb złośliwości miernot je otaczających. I oczywiście wszechobecnego spisku urzędniczego. Tak ! Zawsze musi być spisek... :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.