jungle Zgłoś Napisano 24 Marca 2020 Hej, Mam do was pytanko. Przyjechałem z pseudogorgonia jakies 4h4jhazdy samochodem i Wsadzilem ja do akwa A ona tak : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 24 Marca 2020 Jeśli przez te 4 h była w slonej wodzie to odbije, silna bestia. U mnie, po włożeniu do nowego akwa zaraz po zalaniu zbiornika, dopiero po 3 tygodniach zaczęła wystawiać swoje polipy. I teraz ma się dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jungle Zgłoś Napisano 24 Marca 2020 Super, dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jungle Zgłoś Napisano 25 Marca 2020 Sytuacja z dnia na dzień gorsza.. Traci tkankę jak widać na zdjęciu. Zostawiać? (Brak odpieniacza ale bym zostawił bo juz nie mam gdzie kupić haha) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad_Wwa Zgłoś Napisano 26 Marca 2020 Opłucz z tych glutów, u mnie notorycznie zamknięta bo centropyge ja skubie ale daje radę, dosyć twardy koral ale lubi być kapryśna przynajnniej u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maelen Zgłoś Napisano 26 Marca 2020 IMO RIP :-( ewentualnie wyjąć i w osobnym naczyniu fest wytrząsnąć i zobaczyć czy zostanie jakaś tkanka na szkielecie, może jakis fragment jeszcze żyje, zwłaszcza przu końcach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach