Caban Zgłoś Napisano 30 Marca 2020 Witam . Tak się zastanawiam nad owym sprzedawcą czy możecie go polecić ? Ogłasza się na olx , twierdzi że zwierzęta dostarcza do warszawy mokotowa . Czy możecie go polecić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rumik21 Zgłoś Napisano 30 Marca 2020 Koleś o wielu twarzach hehe i setki ogłoszeń w wielu miastach... Cytuj ReefMax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mt38 Zgłoś Napisano 30 Marca 2020 Witam, Odradzam tego sprzedawcę! Paweł, Ribka, Pielęgnica, zwierzaki itd... to jeden a ten sam "sprzedawca", posiada kilka kont w serwisie OLX.pl oraz podszywa się pod różne miejscowości ze swoimi ogłoszeniami. Tak wygląda sytuacja że Pan Paweł czy tam Ribka, nic nie ma a co najwyżej ściąga ryby co gdzie mają z różnych chodowli. Skąd to przypuszczenie? Ano od różnych osób z innego forum które to kupując ryby po wpłaceniu zaliczki nigdy to nie uwidziały zakupionych rzekomo ryb ani nie otrzymały zwrotu wpłaconych pieniędzy. Według mnie to oszust który żeruje na naiwnych którzy dają się nabrać na jego oferty. Tyle z mojej strony tak ku przestrodze. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caban Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2020 Tak też właśnie myślałem . z mojej strony to , bardzo słaby kontakt z ta osobą . Np zamówiłem od niego jedna rybę i w sumie nie wiadomo gdzie i kiedy ma być . Na tym się skończył . dzięki i ja też dołączam sie do tego rodzaju stwierdzenia : odradzam tego sprzedawcę . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach