JerzyB Zgłoś Napisano 11 Maja 2020 Witam Rozkleiłem stare akwa.silikon wyskrobany , ale zostały smugi . Czym to wyczyścić ? myślałem o acetonie , to dobry pomysł? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto125 Zgłoś Napisano 11 Maja 2020 po silikonie benzyną ekstrakcyjną ślady dobrze schodzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blues Zgłoś Napisano 11 Maja 2020 Używałem środka do usówania silikonów firmy Tytan kupione w Brico Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad_Wwa Zgłoś Napisano 11 Maja 2020 A macie patent na takie smugi ale w zalanym akwa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto125 Zgłoś Napisano 11 Maja 2020 Żyletka i skrobanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomko Zgłoś Napisano 11 Maja 2020 Na sucho najlepsza jest terpentyna balsamiczna. Pozdr., tomko Cytuj Nowe 400L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 12 Maja 2020 Witam Dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad_Wwa Zgłoś Napisano 25 Września 2020 Witam DziękujęTrochę czasu minęło, czy terpentyna zdała egzamin? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 26 Września 2020 Witam Lepszy był Denaturat i rozpuszczalnik uniwersalny, ale tylko na smugi , bo wszystko było dobrze wyskrobane , wyczyszczone. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach