wojciechH Zgłoś Napisano 17 Maja 2020 Witam wszystkich chciałbym kupić tą lampę że sterownikiem czy miał ktoś doświadczenie z tą lampą.W akwarium mam miękkie i na razie jednego LPS . Planuje jeszcze dołożyć kilka korali LPS . Teraz mam lampę T5 chce przejść na LED . Cenowo wydaje mi się dość atrakcyjnie.Tylko czy to dobry wybór? Akwarium ma wymiary wys.40 cm , szer45 cm ,dł 90 cm. Z góry dziękuję za rady i sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korabol Zgłoś Napisano 17 Maja 2020 Hej, nie mam tej lampy ale mam znajomego który używa 120 i 60 nad swymi akwariami, 40cm wysokimi i jest mega zadowolony, szczególnie LPS i co niektóre acry lubią jej swiatło.Jest mega zadowolony.Trzeba dodac ze te lempy nie sa skonstruowana by hodować pod nimi SPS.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojciechH Zgłoś Napisano 17 Maja 2020 Dzięki za radę .SPS-òw nie planuje także ta lampa powinna być do moich potrzeb dobra. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach