bmirek1 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2020 Witam wszystkich posolonych chciałbym zasiegnąc porady a mianowicie chodzi o błzenki posiadam teraz 1 pare i chciałbym dokupic jescze 2 szt ale czarne czy beda sie tłukły ? akwa 160 cm długie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 2 Lipca 2020 Tak mogą się tłuc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawellb Zgłoś Napisano 2 Lipca 2020 Myślę, że przy tak długim ocenie spokojnie dadzą radę. Znajdą sobie swoje terytoria i będą się tego trzymać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek123blau Zgłoś Napisano 21 Lipca 2020 Gdy będziesz kupować nowe błazenki wybierz w sklepie mniejsze sztuki od tych co masz obecnie w akwarium i najlepiej by było żebyś kupił 2 samczyki wtedy nie będzie walki na śmierć i życie tylko ewentualnie mniejsze sztuki podporządkują się i jeżeli nie zamieszkają razem to znajdą sobie nowe terytorium. Ja ostatnio do 5 sztuk czarnych dokupiłem 4 sztuki czerwonych i 2 sztuki zamieszkały razem z czarnymi a 2 sztuki pływają w drugim końcu akwarium. . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach