Krzysiek K. Report post Posted November 29, 2020 Dzisiaj zauważyłem, że z jednego otworu gębowego koralowca wystaje jakby kawałek wieloszczeta.Pytanie czy to wieloszczet i jak się tam dostał ?Co z tym zrobić ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
=Fresz= Report post Posted November 29, 2020 Tak wygląda na wieloszczeta. No jakoś musiał tam wejść albo to jego część która jest konsumowana przez koralowca. Pomacaj podotykaj Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Quote Moje bagienko z SPS'ami :) Share this post Link to post Share on other sites
montymick Report post Posted November 29, 2020 (edited) Fresz żartowniś. Macanie wieloszczeta Raczej Caulastrea nie zje wieloszczeta - za szybki cwaniak. Moim zdaniem robal znalazł sobie 2in1 - domek z wyżerką Pęseta i eliminacje jegomościa Edited November 29, 2020 by montymick (see edit history) Quote Solarium V3 Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiek K. Report post Posted November 29, 2020 Pęseta poszła w ruch i wyciągnąłem 2cm żywego wieloszczeta .Na swojej skórze miał takie dwa ciemne miejsca ,tak jakby koralowiec pomału go trawił.To tylko taka moja teoria. Quote Share this post Link to post Share on other sites
=Fresz= Report post Posted November 29, 2020 Tak to reszta z wieloszczeta Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Quote Moje bagienko z SPS'ami :) Share this post Link to post Share on other sites