@Pawel Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2020 Z waszych doświadczeń 1) Jakie miękkie wcina, a którymi się nie interesuje? 2) Z centropyga loricula dogada się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2020 Bez konfliktowy ustnik słoneczny, moim zdaniem ryba warta każdej ceny, u mnie w zbiorniku od pół roku, ryba świetna nic nie skubie z korali, ale jest ale...jak jest w miarę karmiona nic nie podgryza, lubi małże, krewetkę krystaliczna, kiełże, algi. (zależy też na jakiego osobnika się trafi, czytałam różne opinie przed zakupem ryby) Myślę że się dogadają z loricula. Tak wygląda obecnie u mnie 12cm +- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr@co Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2021 Ja mam od ponad roku, piękna ale trudna w zakupie ryba, bardzo trudno kupić w sklepie sztukę, która jest zdrowa i nie zdechnie. Zanim kupisz zarezerwuj w sklepie na 2 tygodnie. Korali nie rusza, nie agresywna, obojętna dla loricula i bispinosa.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj ~900l SPS LPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach