maro76 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2020 Witam. Mam taka zagłostkie z kontrolerem temperatury aqua medic T controler Twin ten z czterema przyciskami . Mianowicie nie wiem jak można ustawić by dysplay czały czas był podświetlony. W instrukcji nic na ten temat nie znalazłem . Wcześniej miałem ustawiony tak, że dysplay swiecił się cały czas ale zmieniałem temperature i coś musiałem niechcàcy przestawić . Wiecie może jak można to ustawić . Pozrdrawiam maro76 Cytuj Akwarium Red Sea 300XL. 90/57.5/55 sump54L, 27 kg LR oświetlenie 2*ReefLed 90w ,odpieniacz Bubble King 160 mini, cyrkulacja 2*6055Tunze ,pompa obiegowa Maxspect Jump 6k ,ogrzewanie Aqua Medic Tytanium 200w. Start 15.07.2020 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2020 SET+▲: Wciskając kombinację tych klawiszy wyświetlacz zostanie trwale wyłączony lub włączony (wyświelacz będzie pokazywał „On"). Praca w trybie załączonym skraca żywotność wyświetlacza O to chodziło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maro76 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2020 18 minut temu, Arek77 napisał: SET+▲: Wciskając kombinację tych klawiszy wyświetlacz zostanie trwale wyłączony lub włączony (wyświelacz będzie pokazywał „On"). Praca w trybie załączonym skraca żywotność wyświetlacza O to chodziło? Tak właśnie o to mi chodziło . Teraz wyświetlacz jest podświetlony cały czas .Wielki dzięki Cytuj Akwarium Red Sea 300XL. 90/57.5/55 sump54L, 27 kg LR oświetlenie 2*ReefLed 90w ,odpieniacz Bubble King 160 mini, cyrkulacja 2*6055Tunze ,pompa obiegowa Maxspect Jump 6k ,ogrzewanie Aqua Medic Tytanium 200w. Start 15.07.2020 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach