Skocz do zawartości
Gość pilot

ZLOT --- PROPOZYCJA

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie zostawcie tę botię już w spokoju. To od nas zależy czy będziemy chcieli kogokolwiek w ramach partnera, sponsorach czy jak go zwał.

Zlot ma przede wszyskim na celu, żeby mogło spotkać się paru kumpli i pogadać wreszcie twarzą w twarz.

Możemy zrobić zaraz krótką ankietę, czy chcemy kogokolwiek czy nie. Jak demokracja to demokracja, tylko nie zapominajcie o głównej idei i prosze się tu na siebie więcej nie boczyć, bo to nie jest tego warte. Alexw200 mój imienniku mam nadzieję, że cie również tam zobaczę, w końcu robiliśmy razem małe interesy, a poza tym musisz opowiedzieć o swoim basenie :D

niestety bez akwarium :( ale strasznie tęsknię

"opis moich ex-akwariów http://alexkoz.ovh.org/akwarium/index.html"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne że nic, nawet więcej mam to głęboko w ...

Koledzy, źle sie zrozumieliśmy. Zadzwoniłem do Botii czy gdybyśmy sie zwalili do Łodzi tego i tego dnia to czy zagwarantują fajne zwierzaki i czy wpuszczą nas np. w niedzielę. Robert odpowiedział ze tak. I na tym ich udział się kończy. Gdyby sie dowiedzieli że są brani za sponsorów to byliby bardzo zdziwieni.

I idźmy dalej. Niech to bedzie Gdańsk i niech któraś z firm takze zagwarantuje że nie będzie miała wtedy tylko wody w zbiornikach. Może być.

Jak widać nie mozna zaproponować czegoś sensownego bo zaraz ktoś kogoś nie lubi, zbiera zabawki i idzie do domu. Do Stargardu pojedzie, do Łodzi nie bo się obraził.

Do Marcina: nie wiem o którym handlowcu piszesz, ale żaden ze znajomych kwarantanny nie prowadzi. Nie wiem jak jest u Ziarki. Piszę Ci to uczciwie choćby Cię nawet osobiście zapewniał że tak jest - nie wierz. Takze jesli ktoś nie ma zbiornika kwarantannowego dla ryb - radzę uważać. Z koralowcami nie ma problemu.

380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde, tak fajnie sie zaczynalo, ale znow zaczyna byc zle, a zatem podsumowujac:

1. jestem za jakimkolwiek miejsce w Polsce (dla mnie moze byc i Zakopane), ale za Starogardem przemawia fakt, ze pilot zaproponowal miejsce w hotelu i moze to wszystko zgrac, tzn zalatwic rezerwacje, posilek, dograc na miejscu szczegoly, dotychczas nikt nic takiego nie oferowal-natomiast jesli mozesz Tomku zrobic to samo w Medalikowie:D to mozna sie i kopsnac do Ciebie

2. piszac sponsor rzeczywiscie wybieglem zbyt daleko, ale jest to jakies moje skrzywienie, ze jak przy "oddolnej" inicjatywie pojawia sie jakas firma (szczegolnie tak malo profesjonalna jak Botia-patrz ich strona internetowa) to nabieram do tego wstretu, zatem sorki za to slowo "sponsor"

3. prawde mowiac to ja chcialbym sie po prostu spotkac i pogadac, nauczyc sie kilku nowych rzeczy i "pobrac" troche wiedzy od kazdego z Nas, o zakupach to nawet nie myslalem i na tym mi w ogole nie zalezy

4. co do kwarantanny - a ja glupi, wierzylem, ze profesjonalisci ja prowadza:D coz, moze wlasnie dlatego nie nalezy mieszac do tego Botii

pozdrawiam, Marcin z 3city

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pilot

Wiecie co? Zygac mi sie chce ,jak czytam te posty. Ja to pier... . Latwo jest wymyslac. Ja chcialem sie spotkac,nawiazac kontakty. Nikogo na sile nie bede ciagal.Miejsce jest super,do sklepow tez niedaleko,ale najbardziej zalezalo mi na spotkaniu ludzi ,ktorych tylko znam z internetu. Hotel i restauracja to interes moich rodzicow.Jesli wszystko poszloby dobrze,to mogloby byc jeszcze lepiej. Warunki sa super. Specjalnie sie duzo nie rozpisywalem na temat interesu,zeby kazdego mile zaskoczyc. Mielibysmy oddzielna sale z wlasna toaleta.(ale to pominmy)

Bardziej niektorym zalezy na zakupach,niz na znajomych. Na zakupy zawsze mozna gdzies pojechac.Stwierdzilem ,ze pierwszes spotkanie lepiej zeby odbylo sie jednak na luzi.Pozwoliloby mi to na oswojenie sie ,poznanie. Nastepne moglbym robic juz bardziej atrakcyjne.

Zamiast myslec o spotkaniu,to myslicie o kwarantanie,kto kogo nie lubi,itp. SAME PIERDOLY. Siedzcie sobie dalej przed waszymi kompami i stukajcie ,zamawiajcie. Mam was gleboko w DU***. Czlowiek sie stara,a tu kilku CIECI bedzie wiele wymyslac.Czemu predzej nikt sam czegos nie zaproponowal,nie przemyslal. Najlepiej to tylko sie wtracac i mieszac. Spotykajcie sie gdzie chcecie.Pokazaliscie,ze jestescie G**NO warci.

LATWIEJ JEST NISZCZYC ,NIZ BUDOWAC.

Dziekuje za kolejna lekcje zycia,ze ze nieznajomymi lepiej w kontakty nie wchodzic.

dziekuje bardzo

pilot

ps. ten list kieruje do tych ,co mieszaja i za wiele kombinuja.

Przepraszam tych konkretnych ludzi,co potrafia docenic,ktorym zalezalo na spotkaniu.

Jednak sami przyznacie ze to forum jest CHORE.Wiekszoc to zakompleksieni AMATORZY, ktorzy maca i chachmeca,ktorym brak jakiegokolwiek profesjonalizmu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba Ci się coś kolego popieprzyło. Przepraszam że postawiłem kontrpomysł do Twojego jedynie słusznego. Faktycznie zostałeś strasznie skrzywdzony - przecież chciałeś zeby było cacy a tu jakiś głąb chce przenieść zjazd z Twoich pięknych włosci.

Chciałem Ci przypomnieć że w Twoim pierwszym poście w punkcie bodajze drugim opisujesz ewentualność właśnie z wykładami, sponsorami, zbiornikami itp. Więc nie wciskaj głodnych kitów o tym że ktoś kombinuje czy nie. Na razie to Ty najlepiej sobie wykombinowałeś, ale nikt Ci tego nie wytknał bo nie było wyboru.

Gdy sie pojawił to sie okazuje że też źle - bo jak śmiał - to po prostu Ty jesteś gówno wart i Twoje czyste intencje.

Moja propozycją chciałem zwrócić tylko uwagę że mozna z takiego zlotu przywieźć coś wiecej niż kaca, - pogadać, pośmiać się, wymienić doświadczenia - czyli to wszystko o co chodzi każdemu z nas, ale i coś do zbiornika na przykład. Moze to być nawet Warszawa - Mariott, i rajd po nocnych lokalach a potem po sklepach z akwarystyką morską. Też jest na co popatrzeć. Wybór miejsca i ewentualnego miejsca zakupów był zupełnie przypadkowy. Jeśli więc sama tylko dyskusja o możliwości wyboru innego miejsca wywołała u Ciebie taki sprzeciw to trzeba być niespełna rozumu by wierzyć w Twoje "czyste" intencje chachmęcący amatorze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pilot nie przeginaj! albo jeszcze jesteś bardzo młody albo niedoświadczony. Nie wiesz, że ludzi jest bardzo trudno zebrać do kupy, że każdy ciągnie w swoją stronę to jest naturalne! Fajnie, że chciałeś coś zorganizować, ale nie możesz się od razu zniechęcać! Bądź bardziej uparty! Ludzie którzy chcą się spotkać - przyjadą! Powtarzam swój postsprzed paru godzin: nie pozwólmy przesłonić sobie idei przewodniej. TU CHODZI O SPOTKANIE SIĘ, A NIE O ZAKUPY. Każdy z nas i tak ma inne pomysły jak się zaopatrzyć do swojego tanku. Apel skierowny do pieniaczy, nie do Ciebie pilot. Głowa do góry i nie poddawj się!!! Zobaczysz i tak paru ludzi przyjedzie. Cóż ci więcej trzeba......

niestety bez akwarium :( ale strasznie tęsknię

"opis moich ex-akwariów http://alexkoz.ovh.org/akwarium/index.html"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgoda i oto chodzi. I jeśli ludzie uznają ze na razie tylko pogadamy to jest w poządku i po sprawie. To była tylko inna propozycja. I to że zostanie przegłosowana na nie w zaden sposób nie bije we mnie, nie obraża mnie ani nie zniechęca do spotkania. Strzelanie sie miejscami jest bez sensu. Jasne, mozna takze u mnie. Przyjeżdżajci choćby jutro i nie ma sprawy. Nie zaproponowałem tego w miejscu pustyni (akwarystycznej) to nie ma sensu - oprócz moze finansowego dla mnie. Ale na szczęście daje sobie jakos radę i nie muszę wciskać ludziom kitów. Gdyby pilot napisał: ok, niech ludzie wybiorą, nie u mnie to gdzie indziej, chetnie przyjadę, przecież chcę sie z Wami tylko spotkać byłoby super. I tak powinien postapić a zlot pewnie i tak byłby u niego - Łódź wywołała za duzo kontrowersji.

Powtarzam jeszcze raz: to była tylko propozycja, która jak widzicie umarła smiercią naturalną i jest ok. Na nikogo sie przez to nie obrazam i nikomu nie bluzgam, więc gościu zbastuj trochę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@pilot-wez sobie chlopaku cos na wstrzymanie, jesli masz problemy z akceptacja innego zdania to pracuj nad soba, a nie tutaj wyzywasz innych; poki co to minely 3 dni, a Ty nawet nie podales ceny takiego pobytu

szkoda tylko, ze temat zlotu pewnie bedzie teraz zawieszony:(

@tomek-podaj ceny takiego zlotu u Ciebie lub w Lodzi, tak jak proponowales wczesniej, 2 dni (sobota/niedziela), jeden obiad, osobna sala, wspomagacze we wlasnym zakresie - prosto i jasno

PS czy leci z Nami pilot????:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qurczę, tylko zupełnie nie o to mi chodziło. Jeśli chodzi o Łódź to pogrzebę w internecie i jak znajdę coś fajnego to pojadę sprawdzić na miejscu.

Jeśli chodzi o to czy u mnie, to chciałbym jeśli pozwolicie tego uniknąć - sytuacja dla mnie bardzo niezręczna. Pogadam jednak jutro ze wspólnikiem, jeśli da sie zrobić jakąś super promocje... Ale tak jak piszę, czułbym się niezręcznie - jakbym Pilotowi coś ukradł...

Będę w Łodzi jutro, moze coś wyniucham.

Do Pilota: przepraszam cię, myślę że nie miałeś złych intencji, trochę tylko puściły nerwy. Najlepiej zapomnijmy i wróćmy do tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@tomek-a ja myslalem, ze jako wlasciciel/wspolwlasciciel to TY okreslasz warunki i ceny, prywatny biznes nigdy mnie nie przestanie zadziwiac;) po prostu napisz jakie w tym Hiltonie masz ceny i to wszystko; pilot stwierdzil, ze to pie... i idzie rzygac, wiec pewnie juz nie wroci, a termin 13/14 sie zbliza

albo moze mamy w trojmiescie zajac sie organizacja? bo hoteli i moteli jest wystarczajaco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@martinew - moze na kaszubach albo gdzies w okolicy w jakims osrodku teraz ceny po sezonie sa bardzo niskie, jesli zdecyduje sie wieksza grupa mozna by jeszcze negocjowac, wyjdzie pewno taniej niz bysmy mieli sie goscic w hotelach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ceny hotelowe: 140 zł/2 os

Apartament 350 zł

Ceny ze śniadaniem.

Takze trochę wysokie, sam nie mogę decydować gdyż właśnie ... nie jestem sam.

Rządzą prawa ekonomii, a podstawowe mówi że do interesu nie należy dokładać.

Granica opłacalności to 80-90 zł/os - nocleg w pokoju 2 os z łazienką, obiadokolacja i śniadanie w dniu następnym. Do wyłącznej dyspozycji jedna z sali konferencyjnych - w zależności od tego która bedzie wolna, chociaż w listopadzie jest troche pusto więc może wszystkie. Na 3 piętrze olbrzymia restauracja - takze wolna. Bez dodatkowych opłat. Na dole drink bar i budowana właśnie restauracja w drewnie z grilem.

Ale moze jeszcze nie być gotowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zbyszek36

@MIchal , "Herr" Zbyszek moze opowie jak to sie u nas odbywa , w kazdym badz razie troche inaczej:)

Tak wiec umawiamy zlot morszczakow i wszystkie potrzebne od A do Z kwestie z nim zwiazane (Hotel , sala , Biala Dama itd :D Kazdy przywozi szczepki korali , wczesniej tez sie dogadujemy jakich szczepek kto szuka , jeden lub dwuch uczestnikow organizuje spore akwa zeby te szczepki tam umiescic , kazdy przywozi najladniejsze okazy :D wiadomo chcac sie pochwalic :D umieszczamy szczepki np u ( Pilota) czy Waclawa Hawlla :D obojetnie wazne zeby gosc sie znal na rzeczy , klimatyzujemy zwierzaczki , rozmowa sie toczy na temat morskich akwari , robia sie male grupki jedni debatuja o Kalkreaktorach i nni o wapnie TM :D fajna atmosfera , druga grupka podziwia korale , OOOOOOOOOO to xenia ale sie nadymala ;) mija dwie ,trzy godzinki , czas gardlo przeplukac:D szczepki pieknie sie porozkladaly za ten czas az milo popatrzec :D Idziemy , pijemy (ja nie pije prowadze;) ) na drugi dzien jez poranny 8) alkaprim , te sprawy;) :D sniadanko lub pawik :D o juz poludnie czas zabierac wymienione szczepki i zmykac do domu :D

W domu taki skacowany czlowiek pozniej te szczepki ponownie klimatyzowal;) heh

Samo zycie :D

Pozdrawiam was serdecznie Zbyszek:)

Ps;Mysle , ze Pilot nie chcial zle .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to Zbyszek, przy naszej planowanej frekwencji to byłyby tak na oko grupki 2-osobowe a nawet co gadatliwsi stworzyliby własną jednoosobową. Dlatego właśnie byłem za Zurichem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zbyszek36

Bede w tym roku napewno na jakims takim zlocie czy tez gieldzie , moze uda mi sie troche porobic zdjec ,ale bez lampy blyskowej bo sie ostatnio gosc burzyl ze mu korale cos tam wykrzykiwal:D nie staralem sie go zrozumiec , pewno mu chodzilo oto ze jak blysne to sie polipy koralom pochowaja i nikt ich nie kupi bo pomysla ze zdechlaki;):D hihihi

Na poczatku kwietnia ma byc taki zlot ala bazar , do tego czsu to juz moje akwarium powinno ladnie dojrzec i napewno zakupie pare twardzieli , interesuja mnie ; ( Pocilopora ,Montipora capricornis,Acropora tricolor,Seriatopora hystrix,Seriatopora caliendrum i szereg innych kolorowych korali :D

Napewno cos trafie dla siebie , rozmnoze i sie powymieniam za inne bo w sumie takie hobby jest najciekawsze :D

pozdr...

Ps; Ustalcie zlot w kulturalny sposob w danym miescie , niech ten kto to organizuje postara sie zalatwic jakis wolny baniak z dojrzala woda do ktorego wstawicie swoje szczepki i bedzie to napewno ciekawe spotkanie :D DObrze jest tez ustalic liste nazwisk tych ktorzy szczepki przywioza dla lepszego zorientowania sie ;) lub poprostu ze dwa baniaki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc Zbyszek

wreszcie troche optymizmem powialo,

bo zaczynalo byc juz trumiennie cicho i towarzystwo sie pobrazalo czy jak?

watek nagle urwany (transmisja z meczu czy inne licho? - pytam bo w pracy jestem).

Pilot nie chcial pewno zle, tylko ponioslo chlopaka, z czasem pewno mu przejdzie, nie warto rezygnowac.

Ceny u konkurencji juz zna, ze starymi (z calym szacunkiem) przegada i moze cos sie z tego urodzi :-)

Do zlotu z pewnoscia i tak dojdzie nie wazne gdzie, wazne w jakim gronie ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja cały czas sądzę, że warto byłoby sie zebrać gdzieś gdzie coś morskiego mozna zobaczyć czy łyknąć. Stąd przyszła mi na myśla ta Łódź, chociaż ona nie nad morzem. Cóż to moze Gdynia - oceanarium itd. Pomysł z Stargardem czy medalikowem jest kiepski (moim zdaniem podkreślam!) - z Medalikowem jeszcze gorszy zresztą, gdyz wygląda że podprowadziłem coś Pilotowi, wiec jak widzicie nie palę sie specjalnie. A i gdzieś pojechać też bym wolał, tu to siedzę kilka zasranych godzin dziennie.

No i tak gdzieś w środku Polski żeby to było - to chyba wypada Włocławek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zbyszek36

Moze sie Pilot poprostu wk............ bo zaczal tam juz cos zalatwiac itd ? Nie sadze zeby widzial w tym jakis specjalny interes , napewno nie najakies miliony , mysle ze chcial napewno dobrze , dosc ambitny z niego facet , nie ma sie co chyba klocic kto , gdzie w ktorym miejscu , jednym napewno by pasowalo u Pilota innym nie a jeszcze innym pasowalo by gdzieindziej ;) Mozna pujsc na kompromis i zrobic dwa takie zloty w roznych miejscach i zdac relacje na forum jak bylo fajnie poopowoadac wymienic sie wrazeniami , byc moze na drugi rok czesc forumowiczow pojechala by dla odmiany w inne miejce ;)

pozdr....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pilot

Teraz ty tomku przekrecasz. Chodzilo mi,zeby doszlo do zlotu,a nie glupiego gadania o ewentualnym zlocie.Nie zalezy mi na miejscu,ale jesli cos bym uzgonil,to napewni by doszlo to tego spotkania. Przeciez juz wczesniej byly propozycje .....ale jakos wam nie wyszlo. No ale nic....kupuj swoje marne szczepki i jezdzij z nimi po Polsce....

Przyznaje ,ze troche mnie ponioslo. Jak napisal martinnew:temat zlotu zawieszony.

Prosze,niech teraz sie ktos inny wychyli i cos zaproponuje.

ps tomku ,chyba po kilku postach (nie tylko moich) latwo sie zorientowac co do caloksztalu spotkania(jedz w Polske szukaj szczepek i bystrosci umuslu )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich.Wyrazę swoją opinę na temat zlotu.

1. Chciałbym poznać ludzi z krorymi klikam na forum i ktrym zawdzięczam kilka porad bądz też sprzęt do akwarystyki....

2.Chciałbym osobiście z tymi ludzmi jak i z całą resztą forumowiczów porozmawiać i uznać ich za swoich dobrych kolegów morszczaków....

3.Chciałbym wymienić się doświadczeniem ,ciekawostkami ,informacjami ,nowinkami itp. ,itd. na temat morszczyzny.....

4.Jeśli będzie okazja to coś kupić(jeśli będzie co)..... i tu moja uwaga ! A co w tym złego że część z nas cośby kupiła ? Jeśli ktoś ma wolę coś kupić to niech kupi-jak ktoś przejedzie np.400 km. to czemu ma wracać z pustymi rękoma skoro spotka coś co mu się podoba. Jeśli ktoś nie chce kupować lub oglądać jakiegoś sklepu to nikt go do tego nie zmusi.. Przecie możemy to potraktować jako wycieczkę z możliwością zakupu ktorej brakłoby np. zwiedzając ogród zoologiczny, oceanarium itp....

TRZY PKT. SĄ UWAZAM NAJWAZNIEJSZE A 4 JEST JAKO OPCJA BARDZO CIEKAWA.

5.Co do lania w gardło alkoholu .........leję i to systematycznie ale do akwarium (Tomek mnie tak rozpił ;) i wielkie dzięki Ci za to bo metoda działa super i chętnie o tym opowiem na zlocie co było przed i po zastosowaniu alkoholu w akwarium ).......bez obrazy dla nikogo ale bez względu na miejsce zlotu nie mam ochoty jechać x km, po to by patrzeć jak naście osób się nawala i coś bełkocze bez sensu...jakie to mają filety w akwarium :D Jeśli już teraz taką furorę robi alkohol przy okazji tego zlotu ...to mogę go sobie wyobrazić tak..........sobota 13 godz. 12-13 wszyscy spotykamy się na miejscu zlotu ,przełamujemy pierwsze lody i nawzajem poznajemy.Godz.14.30.idziemy na obiad...jemy i rozmawiamy..... jak ktoś lubi z pełnymi ustami i tak do godz. 15. Idziemy do naszej sali...jest 15,30 i zaczynamy rozmawiać o wszystkim dosłownie co wiąże się z morszczyzną. Godz 19 zaczyna się popijawa.........jak znam nasze społeczenstwo do samego rana .

Niedziela 14 listopad...spotykamy się o ustalonej godzinie 12. Połowa sali pusta...ludzie skacowani śpią a obecni rozmawiają w swoim gronie o w pływie alkoholu na organizm człowieka i zwierząt morskich :D Po godzinie 14 przychodzi reszta akwarystów z bolem głowy a o 14.30 sąsiad puszcza mi.... pawia na buty ;)

MAM NADZIEJĘ ZE CZYTACIE TO Z HUMOREM I UŚMIECHEM

Chciałbym żeby to spotkanie odbyło się w kulturalnej atmosferze wsród dorosłych ludzi którzy potrafią rozmawiać o swej pasji, poznawać nowych ludzi bez potrzeby używania dopalaczy...nikomu nie bronię pić ...ale umiar potrzebny jest wszędzie i jeżeli przesadzimy to tak naprawdę to odechce nam się w przyszłości jakich kolwiek zlotów...sam chętnie porozmawiam z wami przy piwku....Do zobaczenia-kiedyś napewno. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak spotykamy się ? Dlamnia bez zanaczenia może być i Włocławek i Berlin i Barcelona czy Zurich.tylko podajcie z 7dni wcześniej termin i miejsce bo .....

Moje akwarium http://nano-reef.pl/...-blekitna-rafa/

i FILMIK mojego baniaka

1 zlot Nano-Reef w Egipcie http://nano-reef.pl/...zdziernik-2007/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

padl pomysl Pomorze i upadl:D oki, zgadzam sie, niech to bedzie gdzies srodek Polski, niech to juz nawet bedzie !@#$%%^ Lodz:D tylko niech cos bedzie, do cholery jasnej;) Tomek - odradzasz Czestochowe, dobrze, rzuciles pomysl Lodz - dowiedz sie zatem, poniuchaj i podaj jak najszybciej ceny/miejsca, byle to bylo 13/14

co do Botii to mozna nawet sie przejechac zeby popatrzec, moze na gielde sie pogapic, cokolwiek, jesli bedziemy w stanie:D

zrobmy po prostu spotkanie, na wymiane szczepek moze przyjdzie pora pozniej, choc jesli ktos cos ma i ktos postawi akwa to czemu nie? tylko cos zrobmy, bo rzeczywiscie okaze sie, ze jestesmy zgraja dzieciakow klikajacych w domowym zaciszu:D, a nie banda zwyrodnialych profesjonalistow zdolnych pokonac wspolnie kazdy problem:D

PS grzesiu - ja glosuje na Madryt, bo akurat real gra, ale to tak off-topic;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zbyszek36

Mialem wizje dzisiaj w nocy , akwarium 3 metry ;) chyba zamowie belki i wydlubie szafke pod nowe akwa:D Tylko gdzie znajde tylu chetnych na moje szczepki ?

A moze mialo z 5 metrow ? sam juz niepamietam ;) wiem ze same szcezpki korali

w nim rosly . Do akwarium walilem wiaderkami wapno TM:D zaj....rosly , wyrastaly przez dach domu ;)hihi

moje3meter.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.