Skocz do zawartości
Gość pilot

ZLOT --- PROPOZYCJA

Rekomendowane odpowiedzi

Gość pilot

1.grzesiek wo

2.alexw200

3.Artur Furtak

4.martinnew

5.pilot

6.Dariusz Luba

7.rah

8.Długie pióro

9.Michał Ciechorski

10.Tomasz Młot-Kwidzyn

11.tomasz

12.Michal C.

no to mozemy zaczac planowac. mysle,ze pierwsze spotkanie moze byc takie na luzie,abysmy lepiej sie poznali,zorganizowali. wszyscy zabiora glos. :D ognista woda pomaga kazdemu. proponuje zrobic to z soboty na niedziele.tak bedzie chyba lepiej dla tych dalej mieszkajacych i pracujacych.

w sklad takiego bileciku wchodziloby :

1. jedzonko(jakis konkretny posilek,cos w stylu obiado kolacji,bo jesc duzo to chyba nie zamierzamy oraz lekkie sniadanko na rozstrojone miesnie piwne)

2. nocleg (tu proponuje wykorzystac wszystkie miejsca w pokoju,to wyjdzie taniej za pokoj od osoby)

3.wynajem sali

Co do wzmacniaczy,to chyba we wlasnym zakresie i dodatkowe atrakcje,posilki,itp.

Parking bedzie gratis.

W budynku jest winda,takze pomagierzy beda zbedni.

Chyba ze rezygnujemy z "bilecikow" , zamawiam sale i kazdy placi za siebie.

TERMIN---to musze sprawdzic kiedy sale sa wolne,ale chyba w listopadzie co?

Gdyby ktos mial zamiar pojawic sie korzystajac z PKP lub z PKS to odbiore go (ich) na dworcu. W koncu kazdy morszczak jest wyjatkowy. :D

Czekam na uwagi,propozycje,rady.

pozdrawiam

pilot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pilot

Gdyby co to zlot odbedzie sie w HOTEL RESTAURACJA "BACHUS"

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem za, im szybciej tym lepiej, dla tych, ktorzy jechaliby samochodami bezpieczniej na drogach, bo jeszcze bez sniegu, pisze sie wlasciwie na kazdy termin listopadowy, chcialbym tylko wiedziec z jedno tygodniowym wyprzedzeniem

pozdrawiam, Marcin z 3city

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zatem czekamy na wypowiedzi pozostalych uczestnikow, bo i mnie termin odpowiada:D

PS zaczyna byc fajnie, a moze byc jeszcze fajniej;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pilot

zobacze,co da sie zrobic.w czwartek jade do domu i bede wiedzial,co i jak.

musze uzgodnic cene,moze sie jeszcze czegos dowiem.

piszcie co sadzicie o 13/14 lub tydzien pozniej.

pozdrawiam

pilot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie, fajnie:) tylko troche daleko.

A mozeby tak blizej centrum Polski

MM

ps. no, bo wy tam z 3miasta i okolic macie tani transport. Pakujecie sie w 2 busy i heja:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pilot

uuppssss :D Jest Was dwoch tym lepiej! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie będzie problemu z kasą napewno przyjadę. Pisze w swoim imieniu a nie ....

na razie 50 l żeby nie wypaść z obiegu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie. Nie żebym krytykował, ale może by tak pomyśleć nad innym miejscem. Jak już mam dymać taki kawał to tobrze byłoby przyokazji balangi takze coś ciekawego zobaczyć a jeszcze lepiej kupić - z morszczyzny oczywiście. Nie lepiej pogadać np. z Botią w Łodzi - tak żeby byli akurat po dostawie. Hotel i knajpę znajdziemy wszędzie, a niejeden przy okazji wróci z ciekawym okazem za nieduze pieniadze.

380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sytuując zjazd w centrum kraju można też liczyć na lepszą frekfencję. Widzę że np. wogóle nie odezwały się Krakusy, a wiem że kilku na pewno by się zjawiło. Jest kilka osób ze Śląska a o Częstochowie nie wspomnę. Pójdźmy wiec na kompromis, koledzy z nad morza też niech zrobią kilka kilometrów, ale właśnie rozmawiałem z Robertem z Botii i mogą ściagnąć specjalnie dostawę miekkich jak i twardych. Sądzę że wszyscy by na tym skorzystali.

Acha. Żeby nie było że chodzi o jakiś mój interes: właśnie zostałem jednym ze współwłaścicieli duzego hotelu w Częstochowie. 120 pokoi, 2 sale konferencyjne, restauracja, właśnie stawiamy knajpę z grilem. Za 3 tygodnie otwarcie. Jeśli ktoś ma ochotę - zapraszam serdecznie, jednak zlotu nie proponuję, gdyż lokalizacja jest bez sensu, a to w tym wypadku ma chyba duze znaczenie - prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Botia jest miejscem gdzie można tanio kupić niezłe zwierzaki czy Ci sie to podoba czy nie. Nic do nich nie mam. Podałem ten przykład gdyż była wcześniej mowa o np. jakiejś prelekcji - ale zamiast niej chyba lepiej coś obejrzeć lub kupić. Nikt nie kaze Ci czegokolwiek u nich kupować, ani nawet do nich jechać. Możesz w tym czasie siedzieć w hotelu albo iść na grzyby.

Udział w/w firmy zaczyna się i kończy w momencie otwarcia dla nas w sobotę czy w niedzielę swojego sklepui zagwarantowanie że bedzie coś wiecej oprócz 2 sarcophytonów.

To chyba lepsze niż dwudniowe walczenie z butelką?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze byc w lodzi, mam nadzieje, ze jako pomyslodawca Tomek zalatwisz nocleg i miejsce do walki z butelka, niech to nie bedzie jakis zadymiony i brudny pub, cos z jakas klasa i najlepiej oddzielna sale - tylko dla Nas, mysle, ze nie sa to duze wymagania;)

co do Botii....osobiscie mialem nadzieje, ze przynajmniej pierwszy zlot obedzie sie bez sponsorow, ale .... w sumie czemu nie:D oczywiscie rozumiem, ze te specjalna dostawe sciagna juz 1 listopada, bo 2 tygodnie kwarantanny musza byc, prawda? przynajmniej tak twierdzil na natura.morskie jeden z lodzkich handlowcow (nik do wiadomosci redakcji:D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.