savvka Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2021 Witajcie. Czy jest na forum ktoś, kto podjąłby się wykonania z profili aluminiowych czegoś na wzór aquatic life? Lampy LED to hydry 32 i 52. Myślę o dołożeniu 4xt5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2021 Raczej taniej to nie wyjdzie. Koszty aluminium, robocizna, malowanie proszkowe, elektryka, poliwęglan, odbłyśniki... A jeszcze jakieś chłodzenie by się przydało... Taniej nie wyjdzie, ale może wyjść lepiej. Jak byś była zdecydowana, daj znać na pw, kilka firm znam. Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
savvka Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2021 Raczej potrzebuje samej tej ramy aluminiowej. Widziałam, że sæ dostępne nawet białe elementy. Ale jeszcze się rozeznam. Chłodzenie lampy mają już w sobie. Odbłyśniki też mąż zamontuję i jest elektrykiem, więc z kablami też sobie poradzi. Chodzi mi bardziej o estetyczną ramę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach