Skocz do zawartości

Historia edycji

SHARK_2

SHARK_2

Chwilowo nie ma co aktualizować. Na zbiornik czekam (może będzie już w ten weekend) a co do lampy to płyta okazała się mieć tak dużą pojemność cieplną, że obecnie posiadany przeze mnie hotair i lutownica nie dają rady. Czekam właśnie na spawarkę do plastiku o zdecydowanie większej mocy. Mam nadzieję, że uda mi się za jej pomocą na tyle podgrzewać płytę aby rozpuszczała cynę na padach. Chcę aby pad termiczny led’a także był przylutowany - dzięki czemu uzyskam maksymalne przewodzenie ciepła. W między czasie @sith114 będzie testował inny patent podgrzania płyty i jak jego okaże się lepszy to go u siebie wykorzystam.

Nie mniej przebieg prac udokumentuję zdjęciami i się podzielę w tym wątku.

SHARK_2

SHARK_2

Chwilowo nie ma co aktualizować. Na zbiornik czekam (może będzie już w ten weekend) a co do lampy to płyta okazała się mieć tak dużą pojemność cieplną, że obecnie posiadany przeze mnie hotair i lutownica nie dają rady. Czekam właśnie na spawarkę do plastiku o zdecydowanie większej mocy. Mam nadzieję, że uda mi się za jej pomocą na tyle podgrzewać płytę aby rozpuszczała cynę na padach. Chcę aby pad termiczny led’a także był przylutowany - dzięki czemu uzyskam maksymalne przewodzenie ciepła. W między czasie @sith114 będzie testował inny patent podgrzania płyty i jak jego okaże się lepszy to go u siebie wykorzystam.

SHARK_2

SHARK_2

SHARK_2

SHARK_2

Chwilowo nie ma co aktualizować. Na zbiornik czekam (może będzie już w ten weekend) a co do lampy to płyta okazała się mieć tak dużą pojemność cieplną, że obecnie posiadany przeze mnie hotair i lutownica nie dają rady. Czekam właśnie na spawarkę do plastiku o zdecydowanie większej mocy. Mam nadzieję, że uda mi się za jej pomocą na tyle podgrzewać płytę aby rozpuszczała cynę na padach. Chcę aby pad termiczny led’a także był przylutowany - dzięki czemu uzyskam maksymalne przewodzenie ciepła. W między czasie [mention]sith114 [/mention] będzie testował inny patent podgrzania płyty i jak jego okaże się lepszy to go u siebie wykorzystam.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.