Kanivest Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2021 Sarko caly czas lezy na boku, mimo kilkukrotnego zmieniania mu miejsca, juz nie mam pomyslow, moze ktoś pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Felix Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2021 (edytowane) jak się poczuje lepiej - zaaklimatyzuje się, to w ciągu 24h powinien wstać (szczególnie w stronę świtała) Ważne, żeby go nie dotykać w tym czasie - może jakieś zwierze go stresuje? Edytowane 28 Stycznia 2021 przez Felix (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kanivest Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2021 Niestety mam go juz z 3 miesiace i caly czas tak, gdziekolwiek go nie położę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2021 Miałem tak swego czasu i przestawianie nic nie dało, w końcu podparłem go trzema kieliszkami i po tygodniu stał dęba. Możesz też wykorzystać inne podpórki ,tylko do okoła bo poleci w drugą stronę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tapajos32 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2021 Nie ruszaj go i nie przemos bo tylko przedłużysz jego grymaszenid, z moich obserwacji wynika że sarko to straszne marudy i jak na miękkie koralowce ,bardzo długo się aklimatyzuja, mój też tak leżał, podniósł się sam po około tygodniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tarmixsos92 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2021 Wiesz co u mnie to standard. Miesiąc się pompuje itp wystarczy że ślimak podejdzie i potrafi tak leżeć tydzień a później znów się podnosi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach