Steron Zgłoś Napisano 2 Lutego 2021 Cześć, przeglądając neta natknąłem się na taki ciekawy wykład. Nie wiem czy był już na forum. Ja nie zauważyłem. Uważam że warto posłuchać, zwłaszcza przez osoby początkujące które dopiero planują obsadę w akwarium morskim. Nie wiem czy nie lepiej przenieść to do działu dla początkujących. Wykład jest ogólnodostępny na YouTubie. Link do filmu/wykładu: Cytuj Akwarium: 540l(150x60x60h). Obieg: Aqua Nova 9000 (zasila biopellets), + Aqua Nowa 3000( zasila sterylizator uv 36W). Cyrkulacja: Jebao SOW 15, Jebao SLW 20, Tunze 6095, Tunze 6045. SUMP(100x45x45): TWISTMAN OB 200 EXT V2 , Twistman Biopellets filter BPF -VX100, Twistman FP-1 Media Reactor. Oświetlenie: ATI Sunpower 8x54wT5. Obecny układ świetlówek: 4x Ati Blue Plus, 2x Ati Coral Plus, 1x Ati actinic, 1x Ati Purple plus. Sól: Niebieska Red Sea Salt, Balling: Prochy Biomus, SBS Aquaforest. Karmnik automatyczny JBL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 2 Lutego 2021 (edytowane) Było, gdzieś już tu na forum to widziałem dla niektórych filmy z yubitubi są beee więc uważaj z takimi wnioskami, że coś warto posłuchać hehe A tak poza tym w pierwszym rzędzie siedzi i ładnie słucha @michalzgierz1989 Edytowane 2 Lutego 2021 przez Gość (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach