Ja wiem ze moje podatki idą w większości na kaszojady tych co głosują na opozycje i się za nie wiadomo kogo uważają Ale mnie średnio interesuje kto dał i komu bardziej to ze rozdają pieniądze mnie boli. Jak ktoś chce mieć bachory to niech na nie zarobi Ja jak chce akwarium to nie wyciągam reki do pisu po czy innych mopsow i wymysłów socjalnych. Lepsi są Ci co chcą finansowania invitro. Najpierw zrobienie kaszojada finansowane z moich podatków, a potem następne 500+. Co by żyło się lepiej...
Historia edycji
Ja wiem ze moje podatki idą w większości na kaszojady tych co głosują na opozycje i się za nie wiadomo kogo uważają Ale mnie średnio interesuje kto dał i komu bardziej to ze rozdają pieniądze mnie boli. Jak ktoś chce mieć bachory to niech na nie zarobi Ja jak chce akwarium to nie wyciągam reki do pisu po czy innych mopsow i wymysłów socjalnych. Lepsi są Ci co chcą finansowania invitro. Najpierw zrobienie kaszojada finansowane z moich podatków, a potem następne 500+. Co by żyło się lepiej...
Ja wiem ze moje podatki idą w większości na kaszojady tych co głosują na opozycje i się za nie wiadomo kogo uważają Ale mnie średnio interesuje kto dał i komu bardziej to ze rozdają pieniądze mnie boli. Jak ktoś chce mieć bachory to niech na nie zarobi Ja jak chce akwarium to nie wyciągam reki do pisu po czy innych mopsow i wymysłów socjalnych. Lepsi są Ci co chcą finansowania invitro. Najpierw zrobienia kaszojada finansowane z moich podatków, a potem następne 500+. Co by żyło się lepiej...
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.