fifek33 Zgłoś Napisano 13 Marca 2021 Oczywiście chodzi o ta trawę [emoji3][emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 13 Marca 2021 29 minut temu, fifek33 napisał: Oczywiście chodzi o ta trawę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A masz możliwość ją wyciągnąć z akwa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 13 Marca 2021 TakWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 13 Marca 2021 5 minut temu, fifek33 napisał: Tak Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk No to reset skałki. Wrzątek, podchloryn sodu i mocne płukanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 13 Marca 2021 Myślałem woda z podmiany ostra szczotka i do dzieła Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 13 Marca 2021 5 minut temu, fifek33 napisał: Myślałem woda z podmiany ostra szczotka i do dzieła Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Też tak można....tylko zawsze zostanie ryzyko, że odrośnie. Ja dostałem szczepkę blastomussy z dwoma polipami Acrossoty (bo to chyba to) i też skrobałem (były na szkielecie korala). Dopiero za trzecim razem mi się udało (chyba, bo istatni raz to było dwa tygodnie temu). A tak skubana z pojedynczych niewidocznych tkanek odrastała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
benua Zgłoś Napisano 13 Marca 2021 Sprzedaj komuś w cenie nowego kawałka skały, ktory sobie obsadzisz czym będziesz chciał - wilk syty i owca cała. Cytuj Szkło Reefmax;odpieniacz Hydor Slim Skim 135; obieg - firmware; cyrkulacja - Jebao rw4 + jvp 100; oświetlenie t5; skała - Real Reef Rock 15 kg + żywy piasek 4,5 kg Natures Ocean Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach