Niko235 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2021 Witam, mam lampę ati T5 6x54w zwykła, i chciałbym dołożyć do niej jakąś wąską sterowaną lampę led aby były wschody i zachody czy możecie coś polecić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sith114 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Niko235 napisał: Witam, mam lampę ati T5 6x54w zwykła, i chciałbym dołożyć do niej jakąś wąską sterowaną lampę led aby były wschody i zachody czy możecie coś polecić? Szukasz jakiegoś bara ledowego? Szczerze z gotowców to nie wiem czy coś znajdziesz bo orphek nie ma sterowania, ewentualnie chińska kopia do sprawdzenia czy ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niko235 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2021 Orphek lub jego pochodne byłyby idealne ale nie ma sterowania i nie wiem czy można do niego podłączyć jakiś zewnętrzny sterownik, a jeżeli można to jaki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sith114 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) 3 minuty temu, Niko235 napisał: Orphek lub jego pochodne byłyby idealne ale nie ma sterowania i nie wiem czy można do niego podłączyć jakiś zewnętrzny sterownik, a jeżeli można to jaki! Orphek w sumie ma po prostu gotowy driver ledowy bez sterowania o napięciu z zakresu 35-60V i 1A na wyjsciu. Jeśli w środku jest jedna nitka a jeszcze orpheka nie rozebrałem wiec nie jestem pewny to pewnie się da Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez sith114 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niko235 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2021 Dzięki za informację, będę szukał w necie może coś znajdę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sith114 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2021 11 minut temu, Niko235 napisał: Dzięki za informację, będę szukał w necie może coś znajdę. Na dniach może wezmę się za tego orpheka ale nie mam zasilacza żeby takie coś sprawdzić bo moj zasilacz laboratoryjny kończy się na 30V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiesiektbg Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2021 jeśli driver ma pwm, to jest ok, jesli nie ma to jest problem, bo trzeba by znalezć odpowiedni driver z pwm. Drivery MW mają do 52v maksymalnie - z tego, co pamiętam, a to chyba za mało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2021 Wyszły belki reeffactory sterowane bardzo podobne do orphekWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach