Solek Zgłoś Napisano 9 Maja 2021 Hej Przerabial ktos pompę dcp 6500 pod odpieniacz? Potrzebuje pliki stl wirnika i związki jak by ktoś udostępnił byl bym mega wdzieczny Jak z głośnością takiej pompy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pele1912 Zgłoś Napisano 9 Maja 2021 W dniu 9.05.2021 o 06:26, Solek napisał: Hej Przerabial ktos pompę dcp 6500 pod odpieniacz? Potrzebuje pliki stl wirnika i związki jak by ktoś udostępnił byl bym mega wdzieczny Jak z głośnością takiej pompy?Oj ryzykujesz z tymi pytaniami to się nazywa lenistwo w szukaniu postów. Na olx znajdziesz takie zwierzki z wirnikami robionymi na drukarce 3D. Co do hałasu dcp podobno bezgłośna ale z wirnikiem igiełkowym pewnie będzie dźwięk gotującego się czajnika. Proponuję troszkę poszukać bo tutaj lenistwa się nie toleruje. Z własnego doświadczenia wiem że postów jest od groma na temat DCP z wirnikiem igiełkowym.Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 9 Maja 2021 W dniu 9.05.2021 o 06:26, Solek napisał: dcp 6500 pod odpieniacz? Posiadam odpieniacz na DCP8000... różnice pomiędzy pompą obiegową a tą z odpieniacza... obudowa wirnika w obiegu ma wylot wody do góry... odpieniacz ma "wpływ" wody od boku na dole ? jeden z zaczepów przeszkadza w obrocie osłony wirnika. Wnętrze komory w miejscu zasysania wody ma w standardzie przewężony kołnierz. W odpieniaczu jaki posiadałem otwór był rozwiercony do pełnego przelotu. Wirnik igiełkowy... po co drukować skoro można kupić nakładkę koszt na allegro około 130pln z wysyłką smart. Zwężka... "redukcja długa" dopasuj średnicowo, nawierć i wprowadź króciec na wężyk doprowadzający powietrze. Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solek Zgłoś Napisano 9 Maja 2021 W dniu 9.05.2021 o 11:15, pele1912 napisał: Oj ryzykujesz z tymi pytaniami to się nazywa lenistwo w szukaniu postów. Na olx znajdziesz takie zwierzki z wirnikami robionymi na drukarce 3D. Co do hałasu dcp podobno bezgłośna ale z wirnikiem igiełkowym pewnie będzie dźwięk gotującego się czajnika. Proponuję troszkę poszukać bo tutaj lenistwa się nie toleruje. Z własnego doświadczenia wiem że postów jest od groma na temat DCP z wirnikiem igiełkowym. Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Po ch..j piszesz takie bzdury nic nie wnoszące w temacie Lenistwa się nie toleruje rozjebales mnie totalnie Zanim napiszesz kolejnym razem takie rady to jebnij sobie ze 2 baranki w ścianę Wszyscy jestescie niesamowicie pomocni To forum już dawno sięgnęło dna kazdy chce innym tylko udowodnić że jest najmądrzejszy a najczęściej zalozyl dopiero swoją pierwszą kosteczkę 30l a ekspert jakich malo Oczywiście że pierwsze co tonprzeszukalem forum i olx plików na forum nie znalazłem a na ile owszem za 200 zl.jest zwezka i wirnik ale mowie wydrukuje sam skoro.mam drukarkę. Ale.faktycznie lepiej kupić i nie słychać super.expertow tego.forum Zamykam temat Dziękuję za super.pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 10 Maja 2021 W dniu 9.05.2021 o 20:19, Solek napisał: Po ch..j piszesz takie bzdury nic nie wnoszące w temacie Lenistwa się nie toleruje rozjebales mnie totalnie Zanim napiszesz kolejnym razem takie rady to jebnij sobie ze 2 baranki w ścianę Wszyscy jestescie niesamowicie pomocni To forum już dawno sięgnęło dna kazdy chce innym tylko udowodnić że jest najmądrzejszy a najczęściej zalozyl dopiero swoją pierwszą kosteczkę 30l a ekspert jakich malo Oczywiście że pierwsze co tonprzeszukalem forum i olx plików na forum nie znalazłem a na ile owszem za 200 zl.jest zwezka i wirnik ale mowie wydrukuje sam skoro.mam drukarkę. Ale.faktycznie lepiej kupić i nie słychać super.expertow tego.forum Zamykam temat Dziękuję za super.pomoc. Co co..no właśnie sięgasz dna!!! I to już cie tu nie ma !!! Nie toleruje forum takiego wulgaryzmu i chamstwa. Ban for ever Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach