Solek Zgłoś Napisano 9 Maja 2021 Hej Przerabial ktos pompę dcp 6500 pod odpieniacz? Potrzebuje pliki stl wirnika i związki jak by ktoś udostępnił byl bym mega wdzieczny Jak z głośnością takiej pompy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pele1912 Zgłoś Napisano 9 Maja 2021 Hej Przerabial ktos pompę dcp 6500 pod odpieniacz? Potrzebuje pliki stl wirnika i związki jak by ktoś udostępnił byl bym mega wdzieczny Jak z głośnością takiej pompy?Oj ryzykujesz z tymi pytaniami to się nazywa lenistwo w szukaniu postów. Na olx znajdziesz takie zwierzki z wirnikami robionymi na drukarce 3D. Co do hałasu dcp podobno bezgłośna ale z wirnikiem igiełkowym pewnie będzie dźwięk gotującego się czajnika. Proponuję troszkę poszukać bo tutaj lenistwa się nie toleruje. Z własnego doświadczenia wiem że postów jest od groma na temat DCP z wirnikiem igiełkowym.Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 9 Maja 2021 4 godziny temu, Solek napisał: dcp 6500 pod odpieniacz? Posiadam odpieniacz na DCP8000... różnice pomiędzy pompą obiegową a tą z odpieniacza... obudowa wirnika w obiegu ma wylot wody do góry... odpieniacz ma "wpływ" wody od boku na dole ? jeden z zaczepów przeszkadza w obrocie osłony wirnika. Wnętrze komory w miejscu zasysania wody ma w standardzie przewężony kołnierz. W odpieniaczu jaki posiadałem otwór był rozwiercony do pełnego przelotu. Wirnik igiełkowy... po co drukować skoro można kupić nakładkę koszt na allegro około 130pln z wysyłką smart. Zwężka... "redukcja długa" dopasuj średnicowo, nawierć i wprowadź króciec na wężyk doprowadzający powietrze. Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solek Zgłoś Napisano 9 Maja 2021 9 godzin temu, pele1912 napisał: Oj ryzykujesz z tymi pytaniami to się nazywa lenistwo w szukaniu postów. Na olx znajdziesz takie zwierzki z wirnikami robionymi na drukarce 3D. Co do hałasu dcp podobno bezgłośna ale z wirnikiem igiełkowym pewnie będzie dźwięk gotującego się czajnika. Proponuję troszkę poszukać bo tutaj lenistwa się nie toleruje. Z własnego doświadczenia wiem że postów jest od groma na temat DCP z wirnikiem igiełkowym. Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Po ch..j piszesz takie bzdury nic nie wnoszące w temacie Lenistwa się nie toleruje rozjebales mnie totalnie Zanim napiszesz kolejnym razem takie rady to jebnij sobie ze 2 baranki w ścianę Wszyscy jestescie niesamowicie pomocni To forum już dawno sięgnęło dna kazdy chce innym tylko udowodnić że jest najmądrzejszy a najczęściej zalozyl dopiero swoją pierwszą kosteczkę 30l a ekspert jakich malo Oczywiście że pierwsze co tonprzeszukalem forum i olx plików na forum nie znalazłem a na ile owszem za 200 zl.jest zwezka i wirnik ale mowie wydrukuje sam skoro.mam drukarkę. Ale.faktycznie lepiej kupić i nie słychać super.expertow tego.forum Zamykam temat Dziękuję za super.pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 10 Maja 2021 12 godzin temu, Solek napisał: Po ch..j piszesz takie bzdury nic nie wnoszące w temacie Lenistwa się nie toleruje rozjebales mnie totalnie Zanim napiszesz kolejnym razem takie rady to jebnij sobie ze 2 baranki w ścianę Wszyscy jestescie niesamowicie pomocni To forum już dawno sięgnęło dna kazdy chce innym tylko udowodnić że jest najmądrzejszy a najczęściej zalozyl dopiero swoją pierwszą kosteczkę 30l a ekspert jakich malo Oczywiście że pierwsze co tonprzeszukalem forum i olx plików na forum nie znalazłem a na ile owszem za 200 zl.jest zwezka i wirnik ale mowie wydrukuje sam skoro.mam drukarkę. Ale.faktycznie lepiej kupić i nie słychać super.expertow tego.forum Zamykam temat Dziękuję za super.pomoc. Co co..no właśnie sięgasz dna!!! I to już cie tu nie ma !!! Nie toleruje forum takiego wulgaryzmu i chamstwa. Ban for ever Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach