JerzyB Zgłoś Napisano 30 Maja 2021 Witam Nie chcę wędrujących ukwiałów , pytanie czy zaakceptują ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bmirek1 Zgłoś Napisano 30 Maja 2021 U mnie siedza błazny w euphyli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 30 Maja 2021 Dzięki , jeszcze ktoś , tu tak ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alcoholik Zgłoś Napisano 30 Maja 2021 Ja miałem, ale przez 2 dni później 4 błazny w euphylli, pomimo 5 ukwiałów, teraz pływają przy szybie[emoji848]Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cheilon Zgłoś Napisano 30 Maja 2021 U mnie teraz 2 błazenki gardzą euphylliami, innymi koralowcami również. Wcześniejsza parka (zanim wyskoczyła w trakcie burzy) siedziała w e. glabrescens. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 31 Maja 2021 Mam i euphyllie i zoanthusy no i polubiły bardziej zoanthusy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andzior70 Zgłoś Napisano 31 Maja 2021 Moje diabły wykończyły mi jedną e.glabrescens poczym przeniosły się do ukwiałów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 31 Maja 2021 U mnie mając eufilię, wolały najpierw sarcopytona a obecnie ukwiały. Jerzy, u mnie przez te lata ukwiał łaził wyłącznie jak się podzielił - zawsze dało się go odłowić zanim narobił szkód. Obecnie trzy siedzą od początku akwarium na jednej skale. Ale fakt - macki potrafią siegnąć do 1/3 zbiornika Twarde obrywają. Ale z miejsca granatem nie ruszysz... Myślę że jeśli byś ustawił w kące osobną skałę, z półkami, pod którymi mógłby nogę chować, łaził by tylko dookoła niej. Zaś biorąc pod uwagę że błazny żyją długo, no i są bardfzo wdzięczne, warto zadbać o ich komfort. Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach