xyz2017 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2021 Witam, Ostatnio zauważyłem ze moj Kessil po 2 latach świecenia w sumpie (Grow Light) zaczął się grzać i ekspresowo wymaga czyszczenia. Rozkręcał moze ktos ta lampe? Wykręciłem dwie małe śruby z przodu, ale nie chce się otworzyć. Nie chciałbym otwierać jej „na sile” aby nic nie uszkodzić - proszę o pomoc Dodatkowo wysyłam zdjęcie tego co się wysypało z lampy (jest Zle) Ok, udało się. Trzeba było odkręcić śrubki z przodu lampy i śrubki z tylu które trzymają uchwyt i cała konstrukcje - lampa w środku wykonana bardzo porządnie - wszystko zaklejone przed wilgocią i sola. Lampa jest b.droga ale nie jest to Chińczyk których kilka już rozbierałem… ps ogólnie jestem z nien bardzo zadowolony Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2021 wyślij lampę do kolegi @sith114, wie co i jak zrobić. Cytuj Akwarium od WRZEŚNIA 2006, DIY reaktor a'la dastaco2. https://drive.google.com/drive/folders/183aOu0N6pyqhFT6OfeNn0e6RBBvPDdJc SPS = Stability Promotes Success, BEZ=bez zbędnych kosztów Be wary of advice coming from those who will not show you the fruits of their success! It’s not complicated, unless you choose to make it that way Pozdrawiam HAPPY REEFING!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xyz2017 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2021 Lampa śmiga jak nowa po serwisie [emoji106][emoji123][emoji120] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach