Pol4566 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) Cześć mam do was pytanie Czy myślicie ze mogę pozwolić sobie jeszcze na jakieś ryby w moim akwarium czy to już max co mogę trzymać? Obsada : 2x blazenek 1 Royal gramma 1 fire shrimp 2x krab pustelnik Slimaki Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez Pol4566 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2021 14 minut temu, Pol4566 napisał: Czy myślicie ze mogę pozwolić sobie jeszcze na jakieś ryby w moim akwarium czy to już max co mogę trzymać? Jakiś ślizg lub duecik- babka symbiotyczna plus krewetka pistoletowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiekob Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2021 Ecsenius bimaculatusFajnie obserwuje okolice Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Cytuj akwarium 150l https://drive.google.com/drive/folders/1UzSaTE4QhXeEljoyeJ6swZ8BDqypaE9b Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach