Bouli Zgłoś Napisano 5 Września 2021 Witam, podpowie ktoś co tam z boku się formuje, przepraszam za słabe zdjęcie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SHARK_2 Zgłoś Napisano 5 Września 2021 Mnie to przypomina „skrzep” jakiegoś ślimaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marianna Zgłoś Napisano 5 Września 2021 Mi to wygląda na glony, najbardziej na Bryopsis, sprawdź poziom magnezu Cytuj Mariankowa Rafka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bouli Zgłoś Napisano 5 Września 2021 Magnez kropelkowo z 3.09 -1340Ślimaki odpadają, mam tylko jeden gatunek i zawsze na szybie składają jajka, to coś pojawia się tylko na dwóch kalafiorach które są w akwarium od dwóch tygodni, ten jest największy ale są jeszcze mniejsze, tak po 4 na koral.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marianna Zgłoś Napisano 5 Września 2021 Wyrywaj nie ma na co czekać Cytuj Mariankowa Rafka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach