tomi1140 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2021 (edytowane) Witam. Mam zamiar domontować do lampy T5 dwie belki ledowe po bokach lampy. Ktoś robił już taki montaż? Na czym mocowaliście? Dodam że lampa ATI do tego 2x led Orpheka Edytowane 30 Listopada 2021 przez tomi1140 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pele1912 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2021 Jeśli chodzi o orpheka to z tego co wiem to one mają orginalne mocowania do lamp.Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi1140 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2021 (edytowane) Mają taki kątowniczek. Pytam czy ktoś to właśnie montował i w jaki sposób? Edytowane 30 Listopada 2021 przez tomi1140 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilarios Zgłoś Napisano 30 Listopada 2021 Bez problemu można zamontować. Ja tak miałem dwie belki Orpheka zamontowane do lampy ATI 6x80. Montaż na dwa sposoby: jak była jedna to tylko za pomocą oryginalnych uchwytów od belek led. Jak doszła mi druga to dałem 2 odcinki profilu aluminiowego po krótszym boku i jedna belka na przód, druga na tył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2021 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi1140 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2021 Bez problemu można zamontować. Ja tak miałem dwie belki Orpheka zamontowane do lampy ATI 6x80. Montaż na dwa sposoby: jak była jedna to tylko za pomocą oryginalnych uchwytów od belek led. Jak doszła mi druga to dałem 2 odcinki profilu aluminiowego po krótszym boku i jedna belka na przód, druga na tył. Miałeś to wszytko na oryginalnych linkach ? Wytrzymuje bez problemu?Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilarios Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2021 Tak jest. Bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi1140 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2021 Mam 8x80 plus dwie belki trochę to waży jednak Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach