minio_p Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2021 Witam. Nie bardzo wiedziałem gdzie tą sprawę poruszyć, więc piszę tutaj. Zgodnie z regulaminem targowiska przelałem na wskazane konto bankowe sumę 20 zł i pomimo to, nie mogę dodać ogłoszeń. Wysłałem już dwa maile w tej sprawie do administratorów i cisza, brak odpowiedzi. O co tu chodzi, czy ja coś robię źle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2021 10 minut temu, minio_p napisał: Witam. Nie bardzo wiedziałem gdzie tą sprawę poruszyć, więc piszę tutaj. Zgodnie z regulaminem targowiska przelałem na wskazane konto bankowe sumę 20 zł i pomimo to, nie mogę dodać ogłoszeń. Wysłałem już dwa maile w tej sprawie do administratorów i cisza, brak odpowiedzi. O co tu chodzi, czy ja coś robię źle? Spokojnie, Po wpłacie na konto do 48godz uruchomi się możliwość dodania ogłoszenia. Zazwyczaj jest to szybciej. Ps. podałeś swój nick forum ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
minio_p Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2021 Ja wpłaty dokonałem 29 listopada, więc już trochę więcej czasu upłynęło niż 48 h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2021 1 godzinę temu, minio_p napisał: Ja wpłaty dokonałem 29 listopada, więc już trochę więcej czasu upłynęło niż 48 h. Napisałeś to wcześniej, chyba nie, więc... Sprawdzimy, dam znać na PW Juz powinno być ok, mam potwierdzone Pozd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach