Pol4566 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2022 Cześć mam problem ze moimi euphiliami przestały się pompować z jednoczesnym pompowaniem bombla takiego jak na zdjęciu może ktoś mal z czymś takim już do czynienia Ca 445 Mg1290 Kh10.9 Po4 0.1 No3 0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2022 Godzinę temu, Pol4566 napisał: Cześć mam problem ze moimi euphiliami przestały się pompować z jednoczesnym pompowaniem bombla takiego jak na zdjęciu może ktoś mal z czymś takim już do czynienia Ca 445 Mg1290 Kh10.9 Po4 0.1 No3 0 Z bąblami na euphylii tej odmiany mam do czynienia na co dzień- wg. mnie to objaw podziału główki. Jeśli chodzi o słabe pompowanie to dotyczy konkretnej główki czy całej kolonii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pol4566 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2022 Konkretnie 3 koloni w osobnych miejscach tej samej euphili, inne pompują się jak wcześniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz140 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2022 U mnie czasem tak jest , raczej to normalne Wysłane z mojego SM-G985F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pol4566 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2022 17 godzin temu, Mateusz140 napisał: U mnie czasem tak jest , raczej to normalne Wysłane z mojego SM-G985F przy użyciu Tapatalka Jak długo to u Ciebie trwa i jak często się zdarza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz140 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2022 Trudno mi odp na to pytanie bo zjawisko widuje bardzo często na koloni która posiada około 60 glowek , najczęściej po zgaszeniu swiatla , sorry za jakoś zdj Ale podswietlalem sobie latarka Wysłane z mojego SM-G985F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemko9 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2022 U siebie też takie zjawisko widywałem, ale często występowało przy bliskim podziale głowy. Raz większe raz mniejsze pęcherze. A jak glowa sie już podzieliła, to pecherz znikał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach