Tomek1987 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2022 Witam, szukam osoby ktora zrobilaby pudełko pod szkiełko 100x40x50 jakies 188litrów netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pele1912 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2022 Za 300 możesz kupić komin dokręcamy na Aqua trend. Tylko wkrętarka trochę wody i wierciż otwór. Nic skomplikowanego tylko wszystko powoli i spokojnie. Aqua trend OF300 wpisz w google to Ci znajdzie.Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alddo Zgłoś Napisano 24 Lipca 2022 (edytowane) Takie pytanko Jakie litraż max akwarium do tego pudełka Aqua trend OF300 myślę o 200L + 50L sump netto wody nada się? czy komin zewnętrzny lepiej Edytowane 24 Lipca 2022 przez Alddo (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2022 2 godziny temu, Alddo napisał: Takie pytanko Jakie litraż max akwarium do tego pudełka Aqua trend OF300 myślę o 200L + 50L sump netto wody nada się? czy komin zewnętrzny lepiej Przy ok 250 litròw wody w obiegu to pudełko da radę, choć moim zdaniem komin zewnętrzny lepszy (jak dasz szerszy grzebień). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach