JerzyB Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2022 Witam Mam u siebie dwa zasilacze impulsowy NDR-480-24 MEAN WELL i stało prądowy DRA 480 24 SERIES Może głupie pytanie , ale zapytam , który z nich byście użyli ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bouli Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2022 Jeśli oba mieszczą się w zakresie specyfikacji lampy to tańszy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2022 31 minut temu, Bouli napisał: Jeśli oba mieszczą się w zakresie specyfikacji lampy to tańszy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Mam obydwa i dlatego pytam który. Napięcie i moc te same. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sith114 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2022 7 godzin temu, JerzyB napisał: Mam obydwa i dlatego pytam który. Napięcie i moc te same. ten z lepsza sprawnościa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2022 4 godziny temu, sith114 napisał: ten z lepsza sprawnościa Dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2022 8 godzin temu, sith114 napisał: ten z lepsza sprawnościa Pamiętaj tylko że impulsowy możne siać zakłóceniami, ale jeśli impulsowy jest dobrej jakości, to faktycznie powinien być lepszym rozwiązaniem. Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach