tadzik443 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2022 Czesc.Mam problem z połączeniem sie z lampami chińskimi. Nie pamietam jak to sie robiło aplikacja to aquarium light. Czy ktoś mógłby mi udzielić instruktaz krok po kroku jak to zrobić?. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2022 11 godzin temu, tadzik443 napisał: Czesc. Mam problem z połączeniem sie z lampami chińskimi. Nie pamietam jak to sie robiło aplikacja to aquarium light. Czy ktoś mógłby mi udzielić instruktaz krok po kroku jak to zrobić?. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Modeli Lamp Chinek jest od dużo. Lampy mają zazwyczaj przełącznik manual/wifi i otwòr z przyciskiem reset. Przełączasz w tryb wifi, resetujesz przyciskiem i szukasz w smartfonie/tablecie tej lampy w dostępnych urządzeniach Wifi. Łączysz się z tym urządzeniem i odpalasz aplikację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach