MarekT Zgłoś Napisano 6 Września 2022 Cześć kupiłem okazyjnie sterownik PH Lajon 120, ale .... nie posiadam do niego żadnej instrukcji czy ma ktoś z Was takowa ? Z góry bardzo dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 6 Września 2022 Kiedyś też szukałem , bez skutku . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 6 Września 2022 content://media/external/downloads/3216 Tu jest plik pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarekT Zgłoś Napisano 6 Września 2022 Co to za link ? Nie bardzo wiem co z nim zrobic . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 6 Września 2022 11 minut temu, MarekT napisał: Co to za link ? Nie bardzo wiem co z nim zrobic . Wklej w przeglądarce i otwórz. Pojawi się komunikat o możliwości pobrania pliku pdf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarekT Zgłoś Napisano 6 Września 2022 (edytowane) To na pewno dobry link ? content://media/external/downloads/3216 ? Edytowane 6 Września 2022 przez MarekT (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 Zgłoś Napisano 6 Września 2022 Ja wkleiłem ten link tam gdziewpisuje się adres strony i pobrałem plik pdf To jego pierwsza strona (zrzut z ekranu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarekT Zgłoś Napisano 7 Września 2022 (edytowane) Ten Twój link, chyba tylko u Ciebie działa. Ma niepoprawną składnie, ale ... o ile instrukcja pasuje od modelu 112, to poniżej daje dobry link. Znalazłem cos innego : http://kowalscy.net/download/lajon112_manual.pdf Edytowane 7 Września 2022 przez MarekT (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach